Hit stajling Vesne Zmijanac na koncertu: Obula sportske patike i svečani komplet (FOTO/VIDEO)

18.02.2022

20:31

2

Izgleda da su pevačici štikle preko glave

Hit stajling Vesne Zmijanac na koncertu: Obula sportske patike i svečani komplet (FOTO/VIDEO)
vesna zmijanac patike1 - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Vesna Zmijanac je večeras održala koncert u Beogradu, posle skoro dve godine otkad je bio zakazan, ali je morala da ga pomera zbog pandemije koronavirusa.

Ona je koncert otpočela pesmom "Svatovi", a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste pevačicin stajling.

Naime, pevačica je obukla svečani, crni komplet koji su činile bluza sa karnerima, šljokičavi sako i pantalone. Ono što je obula mnoge je iznenadilo jer se Vesna odlučila, ni manje ni više, nego za sportske patike!

ATAImages / Milan Maričić
 

Zmijančeva je verovatno želela da se prilagodi današnjoj modi, a moguće je i da su joj štikle došle preko glave, jer ih je nosila godinama, te je želela da joj bude večeras udobno dok se druži sa svojom publikom.

Ono što je interesantno jeste da Vesna nije uopšte najavljivala ovaj koncert, a kako je priznala pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, on je bio predviđen samo za ljude koji su imali karte kupljene za Sava Centar, ali koji je zbog korone više puta otkazan.

Njoj su se na bini pridružili Slavko Banjac i Milan Stanković, koji su bili večerašnji gosti. Kada su u pitanju njena ćerka Nikolija i zet Relja, kako je pevačica objasnila, oni su opravdano izostali.

- Nisu došli jer Nikolija ne voli koncerte, voli kafane pa dođe kad tu pevam, a Relja ne voli narodnjake - rekla je kroz osmeh pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike