Jovanu Švonju krivično gone, a i pre je imala skandale: Ostala bez kose posle nesreće, bila sa mnogim poznatim muškarcima...

17.02.2022

14:49

1

Supruga fudbalera ima burnu biografiju

Jovanu Švonju krivično gone, a i pre je imala skandale: Ostala bez kose posle nesreće, bila sa mnogim poznatim muškarcima...
jovana švonja (3) - Copyright Instagram_callmelolita

Manekenki Jovani Švonji, supruzi nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića, pre nekoliko dana izrečena je novčana kazna u visini od 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja vozilom i 15 kaznenih poena, nakon što je vozila 196 kilometara na sat sa dvoje male dece.

Međutim, ovo nije jedini skandal u koji je upala lepa brineta, jer se u medijima često pojavljivala zbog neprijatnosti i za koje je odgovorna i koje su joj se sticajem okolnosti dešavale.

Naime, Jovana i Filip su u braku već sedam godina, a imaju dvoje dece - ćerku Noel i sina Leona.

Instagram printscreen/callmelolitalove
Filip Đorđević i Jovana Švonja Đorđević
Nesrećan slučaj

Manekenka je 2012. godine dospela u medije kada se snimanje jednog spota za nju završilo umalo kobno. Ona je tada upala u vodu temperature 90 stepeni, te je zadobila opekotine na čak 50 odsto kože. Tada je ostala i bez kose, a imala je sreću da je zahvaljujući pribranosti svog brata i hitnom intervencijom lekara uspela potpuno da se oporavi.

Švonja je kasnije ispričala da je u bolnici provela tri nedelje i da nije dozvolila da ovaj strašan događaj ostavi posledice u njenom životu.

Ona danas nema nikakve vidljive poslednice, pa i danas privlači veliku pažnju javnosti svojim izgledom. Zgodna crnka često objavljuje provokativne fotografije na Instagaramu. Jovana je svoje fanove navikla na golišave fotografije kako u kupaćem kostimu, tako i u donjem vešu.

Instagram printscreen/callmelolitalove
Jovana Švonja Đorđević

Pokušala da se ubije?

U junu 2010. godine mediji su pisali da je Jovana pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu, ali je kasnije to demantovala tvrdeći da je u pitanju bila nezgoda. Razlog je navodno bila svađa sa tadašnjim dečkom Slavkom Moljcem, a spekulisalo se da je bila u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem i manekenom Vladom Vuksanovićem, kao i da su zbog nje raskinuli voditeljka Katarina Šišmanović i Goran Stamenković.

Lepa brineta je stavila silikone u usne, koje je 2015. godine izvadila, priznavši da je to najgluplja stvar koju je uradila.

Podsetimo, policija je na teritoriji Novog Beograda, tokom noći zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Posle svega, oglasila se za "Informer" Jovanina advokatica Iva Marković.

- Jovana je vozila iz Verone za Beograd. Pre isključenja za Tošin bunar primetila je da je prati, a zatim i juri luksuzni automobil (nije bio službeni, nisu bile upaljene rotacije). Ona nije znala da je u pitanju policija, već je samo videla muškarce u kolima. Na tom delu puta vozila je preko dozvoljene brzine, ali ne više od 140 na sat.

Profimedia
Filip Đorđević

Pomislila je da je nepoznati muškarci jure iz obesti, zbog čega se uplašila za bezbednost sebe i svoje dece, jer je ranije imala jako neprijatno slično iskustvo. Podsećamo da je bilo 1:30 noću i da je bila sama sa decom, a da na putu nije bilo drugih vozila, niti bilo ko, ko bi mogao da joj pomogne - navela je advokatica, a zatim dodala:

Instagram_callmelolita
Jovana Švonja

Policija je uključila rotaciju tek na Gazeli (gde je ograničenje 80) i ona je odmah zaustavila auto. Smatra da je bila podstreknuta da ubrza automobil i da su je namerno zaustavili na deonici na kojoj je ograničenje 80. Kako bi postigli kvalifikaciju koja joj se stavlja na teret. Jovana nema prekršaja od ranije i osuđuje bilo kakvo nepropisno ponašanje učesnika u saobraćaju - napisala je u saopštenju advokatica Iva Marković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike