Porodica preminulog komičara zabranila objavljivanje uzroka njegove smrti

17.02.2022

08:31

0

Autor: Marija Mitić

Čak su uputili i tužbu šerifu okruga Oranž

Porodica preminulog komičara zabranila objavljivanje uzroka njegove smrti
profimedia-0663061356 - Copyright Profimedia

Porodica preminulog komičara Boba Sageta podnela je tužbu protiv šerifa okruga Oranž sa zahtevom za zabranu objavljivanja tačnog uzroka njegove iznenadne smrti u 65. godini.

Tužba se pored rezultata obdukcije odnosi i na fotografije, video i audio snimke, a podnele su je zajedno njegova udovica Keli Rizo i tri ćerke, Obri, Lara i Dženifer.

U tužbi se navodi da bi ovakav ishod porodici mogao doneti ekstremnu duševnu bol i emocionalnu patnju.

Podsetimo, Bob Saget je 9. januara pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, gde je veče pre imao "stend-ap" nastup, a uzrok smrti objavljen je nakon mesec dana.

Profimedia
Bob Saget

 - Zaključeno je da je slučajno o nešto udario zadnjim delom glave, mislio je da to nije ništa opasno, te je otišao da spava - poručila je Bobova porodica u zvaničnom saopštenju.

S obzirom na to da je njegova smrt proglašena nesrećom, nije pokrenuta istraga. Međutim, neurohirurg Sandžej Gupta je nakon objave rezultata obdukcije za CNN komentarisao kako stvari nisu toliko beznačajne kako se čine.

 - Potrebna je velika sila da lobanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima povrede poput Sageta trebala je da padne niz stepenice ili je čak trebao da je udari automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno dogodilo. Mogu samo reći da je za ovakvu povredu potreban udarac bejzbolskom palicom -  izjavio je neurohirurg, nakon čega su na Tviteru počele da kruže razne teorije zavere, te su Sagetovi obožavatelji zaključili kako bi policija trebala da pokrene istragu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike