Posle pet godina, Aleksandra Prijović objavljuje novi album: Otkrila i datum, a odmah zatim sledi veliki koncert

13.02.2022

15:48

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je prilikom gostovanja u emisiji govorila o odrastanju svog sina, poslovnim planovima, porodici...

Posle pet godina, Aleksandra Prijović objavljuje novi album: Otkrila i datum, a odmah zatim sledi veliki koncert
a prijović - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Prijović u susret Danu zaljubljenih priprema poklone, a uskoro će i njenom sinu Aleksandru biti rođendan pa ima još jedan povod za to.

Upravo na odrastanje svog sina pevačica se osvrnula u današnjem gostovanju u emisiji "Premijera - Vikend specijal", i otkiva da joj je u ovom uzrastu beskrajno zanimljiv.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Sutra je Dan zaljubljenih, ne gledam te datume toliko. Ja inače jako volim da poklanjam, više volim nego da poklone meni i kada je Filip u pitanju i porodica. Ne postoji osoba koja nije patila zbog ljubavi, pa tako i ja. Što se tiče Aleksandra krenuo je da priča, raspričao se potpuno, razna pitanja postavlja svakodnevno. Rođendan mu je uskoro, sve mu je zanimljivo, kada izlazim iz kuće pita me ''A gde ćeš ti?'' - kaže pevačica kroz smeh i otkriva koliko ju je uloga majke promenila:

- Ne postoji ništa lepše, on mi je prioritet. Svi se pitaju kako uspevam da uskladim privatni život i dete, uvek je tu neko da pomogne, moji, Filipovi, stalno dolaze i smenjuju se, puna je kuća. To sam oduvek želela, to je baš lepo, prvenstveno zbog deteta, mnogo voli bake i deke. Oni ga stalno vode po igraonicama, šetaju i on je najsrećniji - kaže Prijovićka koja će uskoro svoje fanove obradovati novim albumom.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Baš dosta posla imam, nisam otpevala sve pesme, spotovi treba da se snime, potrudiću se da to bude jun. Očekuje nas koncert uskoro. Posle ovog albuma je pravi trenutak i vreme za to. Ne znam da li je idealan trenutak za izbacivanje albuma, ali vreme je posle pet godina. Željna sam snimanja spotova i pesama i potrudiću se da će to biti najbolje moguće - priča pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike