Vesna Đogani teška srca progovorila o velikom gubitku! Bila im je kao član porodice: „Samo da izdržim bez suza..."

13.01.2022

12:21

0

Prognoze su, kaže, bile katastrofa, ali i uprkos tome, nadali su se najboljem

Vesna Đogani teška srca progovorila o velikom gubitku! Bila im je kao član porodice: „Samo da izdržim bez suza..."
Copyright Vesna Đogani Printscreen ,,Novo jutro"

Ono što će Vesni i Đoletu Đoganiju svakako ostati urezano u sećanje, a dogodilo se 2021, između ostalog je i veliki gubitak - pošto im je preminuo kućni ljubimac. Pevačica je to posebno teško podnela i u razgovoru s medijima se trudila da ne zaplače, kada je započela tu temu. 

- Pre četiri godine smo znali već da su nam prognoze bile katastrofa, ali sam ja počela načinom života da menjam sve to. Nju sam dobila pre dece, bila je nešto posebno. Ona je prvi bižon koji je ušao u Srbiju i region. Ta rasa je postala popularna zahvaljujući meni, ona je prvi pas koji je snimao spotove, samo da izdržim bez suza - priča Vesna.

- Treba mi nedelju dana da se apdejtujem i odmorim od svega. Trebalo je sve to ispoštovati, e, sad ću da se posvetim sebi i alkalizujem - naglasila je ona.

Vesna Đogani Printscreen ,,Premijera" TV Pink
 

Kad su praznici u pitanju, pošto se „prašina malo slegla", objasnila je i kako je podnela brojne obaveze koje je imala, pa otkrila razne druge aktulenosti iz života.

- Mi ceo decembar radimo, što putujemo, što emisije, za Novu godinu proslave i žurke, a onda četvrtog januara slavimo ćerkici rođendan. Tako da sam ovaj vikend „uhvatila" da se odmorim - izjavila je ona za „Premijeru".

- Poslednjih godinu, dve ne planiram, rešavam stvari u sekundi, volim tu inprovizaciju. Tu sam postala veliki majstor, prethodne godine sam „razvalila" - iskrena je Vesna. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike