Kod Cece je prošle godine Dan zaljubljenih poranio, a ovako ga Bogdan i ona provode nakon raskida

14.02.2022

15:29

0

Srejović je ponovo van Beograda, a pevačica...

Kod Cece je prošle godine Dan zaljubljenih poranio, a ovako ga Bogdan i ona provode nakon raskida
Screenshot_6 - Copyright Instagram printscreen/bogdan_srejovic

Mnogi parovi širom sveta danas proslavljaju Dan zaljubljenih, dok pravoslavni vernici slave Sv. Trifuna. 

Pevačica Ceca Ražnatović i njen nekadašnji partner Bogdan Srejović raskinuli su samo dve nedelje pred ovaj praznik, koji su prošle godine čak ranije počeli da slave.

Naime, Ceca se prošle godine čak dva dana ranije pohvalila "čokoladnim buketom" koji je dobila od Srejovića. Prilikom objave na storiju na njenom nalogu na Instagramu, preko celog ekrana je pisalo "Ljubav". 

Tačno na Dan zaljubljenih, Ceca se pohvalila da vreme provodi sa unukom Željkom, kog je snimila sa gomilom balona u obliku srca. Mnogi su pretpostavili da je u pitanju još jedan poklon od Bogdana, ali pevačica nije potvrdila to.

Godinu dana kasnije, njih dvoje više nisu zajedno. Kada je Bogdan u pitanju, sudeći po njegovom nalogu na Instagramu, on se nalazi na Zlatiboru.

Instagram screenshot / bogdansrejovic
 

S druge strane, od Cece danas ni traga ni glasa. Ona nije postavila nijedan stori na svom nalogu na Instagramu do puštanja ovog teksta, tako da je nepoznato kako provodi praznik.

Podsetimo, vest da su Ceca i Bogdan raskinuli objavljena je 2. februara. Kako se navodilo, ljubav među njima se ugasila, ali su rekli da će biti prijatelji do kraja života. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike