Suzana Mančić sama provodi Dan zaljubljenih! Voditeljka na ivici bankrota, objasnila kako stvari stoje

14.02.2022

11:41

0

U prethodnom periodu, njen suprug je proslavljao najpre rođendan, a onda i imendan...

Suzana Mančić sama provodi Dan zaljubljenih! Voditeljka na ivici bankrota, objasnila kako stvari stoje
Copyright Suzana Mančić ATAimages/Antonio Ahel

Suzana Mančić ovaj Dan zaljubljenih neće provesti u društvu voljenog Simeona u Atini, jer se prilično istrošila za slavlja koja su prethodila ovom prazniku.

- Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu pre desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota - rekla je ona „Blicu", pa nastavila o tome koliko joj je inače tamo lepo.

 

 

- Divno sam se provela, često sam u Atini i tamo se odmorim. Prvo, tamo nemam nikakvih obaveza, ponesem neku lepu knjigu, nađem se sa rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno - ističe voditeljka koja je već decenijama samohrana majka Teodore i Natalije Kunić, koje je dobila u prvom braku.

Nije strašno

- Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj finansijski status jer sam uvek bila uspešna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistancije samohranih majki, treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca dece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada - priča Suzana, koja smatra da se ne treba tako lako odlučiti za razvod.

- Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo - zaključila je u razgovoru s pomenutim medijima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike