Čim smo se upoznali, pozvala me je na kafu: Otašević otkrio kako mu se desila ljubav sa devet godina starijom koleginicom

12.02.2022

17:07

1

Autor: Marija Mitić

Jelena i Momčilo su se venčali 2018. godine, a zatim dobili dvoje dece

Čim smo se upoznali, pozvala me je na kafu: Otašević otkrio kako mu se desila ljubav sa devet godina starijom koleginicom
Momčilo Otašević - Copyright Momčilo Otašević / Promo / Artikulacija Film

Glumac Momčilo Otašević pronašao je svoju srodnu dušu u devet godina starijoj koleginici iz Hrvatske, Jeleni Perčin.

Jelena i Momčilo su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", gde su zajedno igrali, a kako kaže glumac, ni na pamet mu nije palo da će njihovo poznanstvo prerasti u ljubav i naposletku biti krunisano brakom i decom.

Kako je ispričao Momčilo za hrvatske medije, Jelena ga je nakon prvog susreta pozvala na piće, kako bi se dogovarali o seriji, međutim, ubrzo su postali prijatelji, a onda i emotivni partneri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sve Serije (@sve_serije1335)

- Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja nismo pretpostavljali da će se to desiti između nas. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me je pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - kaže Momčilo koji je veoma samokritičan, zbog čega se retko dogodi da je sasvim zadovoljan urađenim.

Foto: Printscreen Youtube
Momčilo Otašević

- Retko što od mog rada meni se kao gledaocu svidi. Uvek nađem milion mana i problema. Srećom, sapunica je jedini format u kojem se sve može korigovati. Od 22. godine shvatam ih kao genijalni trening. Spremile su me za bilo koji projekat. Na filmu nema popravljanja, šta si snimio, snimio si. I u teatru, koji mi je najdraži, odigraš i ćao. To je to. U tom trenutku, istina, daješ svu snagu, krv i meso i ostaviš publici da sudi. Nema popravljanja - zaključuje Otašević.

Podsetimo, Jelena Perčin i Momčilo Otašević venčali su se u maju 2018. godine, a nekoliko meseci kasnije dobili su ćerkicu Mašu. 2020. godine u novembru dobili su i sina Jakšu, a glumica iz prvog braka ima ćerku Lotu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike