„Draško i ja se sad stalno čujemo!" Kija Kockar otvoreno o političaru, a onda i planovima za Dan zaljubljenih

12.02.2022

09:15

2

Ne krije koliko je zahvalna što su je ranije povezivali sa Stanivukovićem, jer je njihovo poznanstvo sada preraslo u lepo prijateljstvo

„Draško i ja se sad stalno čujemo!" Kija Kockar otvoreno o političaru, a onda i planovima za Dan zaljubljenih
Draško Kija - Copyright ATAImages/G. G./Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

Kristina Kockar, uprkos raznim šuškanjima, tvrdi da je i dalje slobodna devojka. Zato će, prema njenim rečima, ove godine slaviti Svetog Trifuna, a Dan zaljubljenih - tek kad nađe dečka.

- Kad pogledam sebe, ne znam zašto sam sama! Zaista sam lepo građena, niska sam, ali me „ima" svuda gde treba. Tek sada shvatam koliko sam dobra „riba". Imam udvarače, ali niko mi se ne sviđa... Zaista sam sama, nemam baš nikog! - priča ona za „Informer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

- Ove godine ću slaviti Svetog Trifuna. Proslavu Dana zaljubljenih slaviću kad nađem dečka - dodala je zatim, pa se i osvrnula na prijateljsku vezu s Draškom Stanivukovićem.

Podsećanja radi, ranije su je često povezivali s gradonačelnikom Banjaluke, međutim to je izgleda samo učvrstilo njihov odnos.

- Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom, jer smo ranije bili poznanici, a sada se čujemo svaki dan - naglasila je ona, usred brojnih nagađanja o njegovoj vezi s pevačicom Tanjom Savić.

Kija Kockar ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike