Izrael za „Evrosong" iskopirao Trik FX! Diskvalifikacija na pomolu? Oglasili se i denseri! (VIDEO)

11.02.2022

09:20

1

Numera je i te kako ostavila traga. Tviteraši, međutim, slute da će pevač Majkl Ben-David morati da se povuče zbog nepoštovanja propisa...

Izrael za „Evrosong" iskopirao Trik FX! Diskvalifikacija na pomolu? Oglasili se i denseri! (VIDEO)
Sani Ibraimov, Natalija Ibraimovi, Trik FX - Copyright M.M./ATAImages

Dara Bubamara bila je ostala u šoku kada je uvidela sličnosti između takmičarske pesme koja nosi naziv „SloMo" i svoje, „Ekstravagantno", koju potpisuju Cobi i Rasta. Sa druge strane, Natalija i Sani Trik FX - navijaće za Izrael koji je, prema šuškanjima na društvenim mrežama, „iskopirao njihov veliki hit i s njim odlazi na ovogodišnji Evrosong".

U pitanju je „Do jaja" iz 2009, a ovogodišnji predstavnik Izraela na „Evroviziji", Majkl Ben-David, sudeći po šuškanjima s Tvitera - na korak je do povlačenja s takmičenja „zbog plagijata". 

 

 

Naziv numere koju izvodi pobednik izraelskog „X faktora" glasi „I. M" i neodoljivo podseća na „Do jaja". S njom će se predstaviti svetu na prestižnom takmičenju u maju u Italiji, a naši denseri - nemaju nikakvih problema s tim. 

„Nemamo ništa protiv!"

- Do jaja! To, idemo! Navijamo za Izrael. Pesma im je odlična. Lik je super. Želimo mu dobar uspeh i visok plasman. Nemamo ništa protiv toga što je deo našeg hita iskorišćen za njegovu pesmu. Da je iskopirao celu pesmu, možda bismo i razmišljali o tužbi, a ovako, pošto je samo deo, nema veze... Nama je bitno da je ta pesma hit i da su ljudi sami uočili sličnost - rekli su oni „Kuriru".

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike