Džakuzi, lični vozač, luks apartman: Anastasija će u Parizu imati tretman kao svetske zvezde

10.02.2022

19:10

1

Ražnatovićeva će u francuskoj prestonici održati svoj prvi nastup, a organizatori su se potrudili da sve bude na najvišem nivou

Džakuzi, lični vozač, luks apartman: Anastasija će u Parizu imati tretman kao svetske zvezde
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović mesecima unazad se sprema za svoj prvi nastup koji je zakazan za 12. mart. Ona je odlučila da njen prvi nastup pred publikom bude u Parizu, gde su joj organizatori spremili tretman zbog kog će joj sigurno pozavideti i svetske zvezde.

Naime, Ražnatovićeva će timom saradnika boraviti u najluksuznijem hotelu francuske prestonice, gde će im biti sve obezbeđeno na najvišem nivou. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Anastasija Ražnatović

 

- Anastasija će odsesti u hotelu koji slovi za jedan od najluksuznijih u Parizu u kome će dobiti jedan od najvećih apartamana iz kog se prostire pogled na Ajfelov toranj. Apartman poseduje dve sobe, dva kupatila, džakuzi kadu kao i veliku terasu. Ona će imati i ličnog vozača koji će joj biti na usluzi 24 sata tokom boravka Parizu - govori dobro obavešten izvor za Telegraf.rs. 

Kako se dalje saznaje, majka, Ceca Ražnatović zbog poslovnih obaveza neće moći da prati prvi nastup svoje naslednice.

Foto: Jelena Simonović
Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović

Inače, Ražnatovićka istog dana ima koncert na Kopaoniku, zbog čega nije izvodljivo da krene sa ćerkom na put, ali nema sumnje da će srcem i mislima biti uz nju.

Podstimo, Anastasija i reper Slobodan Veljković, poznatiji kao Coby će biti zaduženi za dobru atmosferu u franscuskoj prestonici.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike