Estrada na luks destinacijama! Ne pitaju šta košta kada idu na odmor: U pitanju su i na hiljade evra (FOTO)

28.01.2022

15:25

2

Kako tokom cele godine rade, oni se odlučuju na kratki predah na najluksuznijim turističkim odmaralištima, a cena koju plaćaju za to je prava sitnica

Estrada na luks destinacijama! Ne pitaju šta košta kada idu na odmor: U pitanju su i na hiljade evra (FOTO)
estrada - Copyright 24sedam/Pixabay/Antonio Ahel/ATA Images

Beg od poslovnih obaveza i gradske vreve, naše estradne ličnosti pronalaze na egzotičnim destinacijama.

Kako tokom cele godine rade, oni sebe neretko počaste i odmorom na najluksuznijim turističkim odmaralištima, a cena koju plaćaju za to je prava sitnica. 

Dubai, Majami, Zanzibar, Maldivi, Istanbul samo su neke od destinacija na koje su otputovale naše javne ličnosti, a nije nepoznanica da su ovo najskuplje destinacije i da se cena aranžmana kreće od 5.000 do 10.000 evra.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Aleksandra Prijović, Dara Bubamara, Lepa Brena predah od svega pronašle su na egzotičnim destinacijama, a pratioce su počastile najvrelijim izdanjima, ali i prelepim pejzažima. 

Karleuša je posle održanog koncerta u Dubaiju, ostala još nekoliko dana kako bi uživala u čarima ove egzotične destinacije. Da voli da troši i uživa u luksuzu govore sve brendirane kombinacije u kojima se fotografisala, ali i papreno skupa pića kojima se počastila. 

 

 

Dara Bubamara je takođe jedna od onih koja ne štedi na sebi. U proteklom periodu, posetila je Zanzibar, Dubai, Maldive, a na odmore troši po nekoliko desetina hiljada evra. Poslednja destinacija u nizu koju je posetila je Istanbul, o čemu i svedoče najnovije fotografije.

Printscreen Instagram/Darabubamara
Dara Bubamara

 

Ceca je odabrala Maldive kao mesto za relaksaciju, odakle svakodnevno sa pratiocima razmenjuje fotografije i pokazuje im čari ove egzotične destinacije. Za ovo putovanje, ona nije štedela, te je za izbor rizorta u kom se odmara, izdvojila čak 7.000 evra po osobi.

Pevačicina naslednica, Anastasija je posle objavljene pesme napravila pauzu te otišla u Dubai kako bi napunila baterije. Osim što uživa sunčajući se na prelepim plažama, ispijajući skupa vina i šampanjce, ona je otkrila i čari noćnog provoda na ovoj destinaciji. 

 

Aleksandra Prijović je sa suprugom Filipom Živojinovićem odlučila da poseti Majami. Nakon nastupa koje je imala tokom novogodišnjih praznika, rešila je da da sebi malo oduška i uživa sa porodicom.

Instagram screenshot / aleksandraprijovic
Aleksandra Prijović sa Filipom u Majamiju

Pevačica se odmah po dolasku u Majami pohvalila neverovatnim prizorom, te otkrila da kreće njena pustolovina i upoznavanje sa ovim velegradom.

Lepa Brena je epidemiološku situaciju iskoristila za putovanja. Osim crnogorskog primorja, Živojinovići su do sada posetili Francusku, Italiju, Hrvatsku, a tradicionalno, svake godine odlaze na Tajland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike