Reč "očuh" zvuči jezivo! Saša Suzaninog sina voli kao rođeno dete: Danijel za pravog oca ne želi da čuje

10.02.2022 | 12:23

Autor: Nevena Mijušković

Bračni par 1999. godine dobio je prvo zajedničko dete, ćerku Aleksandru

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Popović i Suzana Jovanović imaju pravi porodični život, iako je on ima mnogo obaveza u "Zvezdama Granda", a u medijima se često poteže tema o sinu pevačice.

Suzana i Saša imaju zajedničku ćerku Aleksandru, ali je njenom sinu Danijelu iz prvog braka Popović takođe kao biološki otac. .

Jovanovićeva je prvo dete rodila sa nepunih 18 godina, te se otac nije interesovao za  njega. Ipak, mladić je imao sreće da ga Popović zavoli i odgajao kao svoje rođeno dete, o čemu je Suzana govorila.

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu.

Antonio Ahel/ATAImages
Suzana Jovanović i Saša Popović

Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta - rekla je tada za "Stil magazin".

Teška priča o Danijelovom detinjstvu ipak je dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

- Reč "očuh" zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac".

Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou.

M.M./ATAImages
Suzana Jovanović

On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca - rekla je ona i istakla da su osećanja obostrana i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

Njen sin, kako je pevačica ranije navela, ne želi da čuje ni reč o svom ocu.

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio, naučio je od njega.

On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug – izjavila je Suzana pre nekoliko godina za medije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović

Suzana i Saša svoju ljubav su krunisali brakom 1998. godine, a nekoliko dana pre bombardovanja 1999. godine rodila je ćerku Aleksandru, dok je njen sin Danijel već tada živeo sa njima u kući na Bežanijskoj kosi.

Tih godina odlučila je da napravi pauzu u karijeri i posveti se porodici, jer nije želela da njenu decu odgajaju dadilje.

Iako se Aleksandra i Danijel gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti, morali su da budu uz mamu na promociji njenog poslednjeg albuma, te je porodica Popović prvi put nakon mnogo godina pozirala pred objektivima.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam