Niko ne zna ništa o Bajaginoj deci, a oni su mu najveći kritičari: Evo čime se bave

10.02.2022

11:12

0

Muzičar ima sina Marka i ćerku Anđelu

Niko ne zna ništa o Bajaginoj deci, a oni su mu najveći kritičari: Evo čime se bave
Momčilo Bajagić Bajaga - Copyright Printscreen „Sceniranje"

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga skoro 50 godina je na sceni, a gotovo da niko ne zna kako izgledaju njegova deca. I sa suprugom Emilijom se retko pojavljuje zajedno u javnosti, a  jednom prilikom je ispričao ko mu je najveći kritičar u muzici, da li se njegovoj porodici dopada ono što radi...

- Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu - istakao je Bajaga u jednom od retkih intervjua u kojima je spomenuo svoju decu koja, nije tajna, sa društvom redovno idu na tatine svirke.

Bajaga/ATA Images
Momčilo Bajagić Bajaga

Sin Marko rođen je 1990. godinu dana posle venčanja svojih roditelja, koji su u brak uplovili iz duge veze. Osam godina kasnije, 1998, stigla je i ćerka Anđela. Na pitanje da li je strog i autoritativan otac mnogima omiljeni muzičar odgovara:

- Mislim da nisam, ali bolje je da to kažu moja deca. Ne usmeravam ih, samo nastojim da im pokažem sve što je lepo i korisno. Na njima je da izaberu šta vole. Utičem samo kad mislim da u nečemu greše, što se retko dešava, ali i tada se trudim da to radim nežno i diskretno - kaže Bajagić.

Bajagin sin u detinjstvu je trenirao košarku, a zanimali su ga mediji i sportsko novinarstvo. Kad je došlo vreme za fakultet, opredelio se za pozorišnu produkciju. Njegova sestra Anđela oduvek je pokazivala veće interesovanje za muziku.

- Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu - otkrio je jednom prilikom Bajaga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Hello

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike