Novi potez Megan Markl i princa Harija razbesneo Britance

11.11.2020

08:14 >> 08:42

0

Autor: Z. Topolić

Može li ih nešto sprečiti od njih samih?

Novi potez Megan Markl i princa Harija razbesneo Britance
Copyright Megan Markl i princ Hari, Profimedia

Još jedna od kolumna koja je izašla u Dejli Mejlu pokazala je da Britanci sve manje vole nekada omiljeni par – Megan Markl i princa Harija.

– Svaki put kad pomislim da su vojvoda i vojvotkinja od preterali, oni odu jedan grozni korak dalje. To je poput neke užasne igre istine ili izazova, one u kojoj ih nije briga ili ne razumeju posledice, već razmišljaju samo o ličnom zadovoljstvu, sad i zauvek, amin. Njihov poslednji potez novo je dno, možda ikad. Jer teško da možeš pasti niže od organizovanja fotografisanja na vojnom groblju, svetom mestu na kojem počivaju poginuli u ratu, a potom poslati svoje fotografije širom sveta kako bi reklamirao dubinu svoje žalosti – oštra je prema Megan Markl i princu Hariju kolumnistkinja Dejli Mejla Džen Moir.

Može li ih neko spasiti od njih samih, pita se Moir u nastavku.

Foto: Profimedia

– Noć veštica je možda prošla, ali ne i za ovaj par glupavih duhova. U nedelju su odlučili da će lično obežiti dan sećanja na britanske žrtve tokom svetskih ratova, posetom nacionalnom groblju u Los Anđelesuu, gde su odali počast palim borcima. Vozili su se 137 kilometara od svoje luksuzne vile u Montecitu kako bi položili cveće ubrano u svom vrtu i venac s porukom: “Za one koji su služili i koji još uvek služe. Hvala vam” – napisala je ona.

PROČITAJTE I:

Sloboda Mićalović pokazala koji joj deo sa pozorišne probe najteže pada (FOTO)

Mirka Vasiljević: Pored supruga i dece, u mom životu posebnu ulogu imaju i tri veoma bitne žene!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike