Bruji, bruji čaršija: Sara Jo predstavila „Muškarčinu“!

09.02.2022

20:22

1

Pevačica će imati priliku da bude deo prestižnog festivala

Bruji, bruji čaršija: Sara Jo predstavila „Muškarčinu“!
novogodisnji docek sara jo 3112 2021 foto kaca (5) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pop zvezda Sara Jo, okušaće sreću na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije 2022, a publici će se predstaviti numerom koja nosi „Muškarčina“.


Pesmu „Muškarčina“ napisali su je hitmejkeri Slobodan Veljković Coby i Bojana Vunturišević, a s obzirom na to da je samo Sarino učešće na takmičenju već je izazvalo ogromnu pažnju i komentare publike, mnogi kažu da je baš ona sledeća predstavnica naše zemlje.
Promo/24sedam/Luka Bošković
Sara Jo


- Nisam ni trenutka imala nedoumicu oko toga sa kim bih želela da radim na pesmi. Coby i Bojana Vunturišević uvek umeju da svaku moju zamisao nadograde i da me izvuku iz zone komfora, podsećajući me koliko je to bitno u stvaralaštvu i kako je to jedini način da izvođač u potpunosti otkrije sebe. Jedino što sam priželjkivala jeste da pesma bude mistična, mračna, eksperimentalna i senzualna na „pomeren“ način - kazala je ona i dodala:

24sedam/Katarina Mihajlović
Sara Jo

- Htela sam da ljudi to čuju i prepoznaju, ali da opet postoji neki faktor iznenađenja. Sudeći po prvim reakcijama izgleda da smo uspeli u tome. Mislim da je, pogotovo kada se priča o pop muzici, uvek bitno pružiti publici nešto novo, drugačije o čemu će se diskutovati, pa čak iako to nisu odmah u potpunosti pozitivni komentari – kaže Sara i dodaje da će numeru pratiti posebna koreografija:

- Volela bih da nastup isprati mističnu i tamnu stranu koju često volim da provlačim kroz svoj kreativni proces, u kom god obliku da je. Nezaobilazna stvar će biti ples, na nastupu ću imati dobro pojačanje, ne samo jednu, nego više „muškarčina“ (smeh). Ono što najviše volim u vezi sa ovom pesmom je što poruka može da se protumači i procesuira na bezbroj način. Pesma ima toliko slojeva, koji verujem da će se otkrivati kroz svako naredno slušanje - zaključuje Sara.

Inače, Sara Jo je živela u Italiji do svoje šesnaeste godine, kada se sa porodicom vratila u Beograd, gde je i započela muzičku karijeru, najpre u muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije" gde je i te kako bila zapažena, a onda je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Tokom deset godina karijere objavila je hitove kao što su „Nemam vremena za to“, „Bez Sna", „Mili, mili", „Kaži mi“... Proteklu godinu obeležile su saradnje na pesmama „Varalica“ (duet sa Editom Aradinović) i „On (duet sa Frankom), kao i objava singla „Divlja“ koji je najavio njen prvi album.

24sedam/Katarina Mihajlović
Sara Jo

Podsetimo, predstavnik Srbije biće odabran na RTS-ovom festivalu „Pesma za Evroviziju 22“, koji će se održati od 3. do 5. marta. Za odlazak u Torino takmičiće se rekordan broj od 36 izvođača.

Žrebom je odlučeno da predstavnik Srbije nastupa u drugoj polufinalnoj večeri festivala "Pesme Evrovizije" koji će se održati 12. maja u Italiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike