"Šta je sa ovim čovekom, uplaših se!" Snimak Đorđa Davida kako vežba sa učesnicima "Zvezda Granda" postao viralan (VIDEO)

09.02.2022

18:34

0

Autor: Marija Mitić

Njegove tehnike pevanja i disanja izazvale su smeh i lavinu komentara na društvenim mrežama

"Šta je sa ovim čovekom, uplaših se!" Snimak Đorđa Davida kako vežba sa učesnicima "Zvezda Granda" postao viralan (VIDEO)
817A9964 - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pevač Đorđe David već nekoliko godina nalazi se u muzičkom šou programu "Zvezde Granda" gde je jedan od stalnih članova žirija. Poznato je da pevač zajedno sa svojim mentorskim timom predano radi sa kandidatima i pomaže im da svaki svoj nastup uvežbaju do perfekcije.

Upravo jedan snimak gde Đorđe vežba sa kandidatima i pokazuje im tehniku disanja postao je viralan, a sve zbog njegovog čudnog načina na koji im objašnjava kako da pripreme pesme.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaspecijal
Đorđe David sa kandidatkinjom Zvezda Granda

Snimak na kojem David objašnjava jednoj kandidatkinji kako da otpeva određene fraze i finese pesme naišao je na urnebesne komentare, dok ga je i sama takmičarka gledala zapanjeno i u čudu.

  - Šta je sa ovim čovekom?! Bože sveti, - Umirem od smeha, je l ovo realno, - Uplaših se, - Čovek objašnjava tehniku disanja, iako je mnogima komično - samo su neki od komentara u videu koji možete pogledati klikom na sledeći link, u kojem sporni deo počinje od osmog minuta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike