Vreme je za bebe - i usred korone! Pandemija im nije poremetila baš sve planove: Uskoro 20 beba na estradi!

18.05.2021

17:16

0

Zbog mališana Sene, Teone, Bogdana... Problemi koje je im je, kao i ostalima, donela trenutna epidemiološka situacija pali su u drugi plan

Vreme je za bebe - i usred korone! Pandemija im nije poremetila baš sve planove: Uskoro 20 beba na estradi!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Prethodni meseci mnogima nisu bili laki, ali nije baš sve tako crno. U moru problema, finansijske krize, pandemije, bilo je i lepih vesti. Naime, brojni poznati nisu dozvolili da im trenutna epidemiološka situacija pokvari baš sve planove – te su radili na proširenju porodice. Među njima su Ana Sević, Maja Šuput, Ana Bebić, Vuk Mob, Sofija Milošević i Luka Jović… Koji su se već ostvarili u ulozi roditelja, a ima i onih koji su na pragu da vestima o prinovi unesu radost u živote najmilijih, poput Nikolije, Mie Borisavljević, Bojane Rodić, Anje Alač, Bojane Ristivojević i Lune Đogani.

Nikolija Jovanović i njen partner, reper Relja Popović imaju ćerku Reu i uživaju u vaspitavanju naslednice, a uskoro – stiže još jedna beba. Kako par ne voli da iznosi informacije o privatnom životu, tako do sada nijednom nisu potvrdili da čekaju bebu, ali fotografija koju je pevačica objavila na društvenoj mreži Instagram govori više od 1.000 reči, pa su poznatom paru mnogi uputili čestitke.

Sa druge strane, Mia Borisavljević i Bojan Grujić, trogodišnjoj devojčici Emi uskoro će podariti mlađu sestru. Pevačica je od trenutka kada je saznala da je drugi put u blagoslovenom stanju i priželjkivala devojčicu, dok pevač – dečaka. Nasledici je, pak, bilo svejedno.

– On hoće dečaka, ja hoću devojčicu. Ja imam sestru, ona je dve godine starija od mene i znam koliko znači imati sestru. A i Bojan ima sestru, pa misli da treba da budu brat i sestra. On misli da svaka sestra treba da ima brata, a ja mislim da svaka devojčica treba da ima sestru – istakla je Borisavljevićeva nedavno za medije i dodala da njena ćerka sve vreme ima bebisiterku.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ATAImages/Antonio Ahel

– Ema ima bebisiterku sve vreme. Ne bismo mogli da radimo i da funkcionišemo bez bebisiterke i bez moje majke. Imala sam bebisiterku pre nego što sam se porodila (smeh). Morala sam prvo sve da pripremim da bih mogla da se porodim – objasnila je Mia nedavno.

Goca Božinovska uskoro postaje baka

Bojana Rodić je u sedmom mesecu trudnoće i uskoro će izgovoriti sudbonosno da Mirku Šijanu, pa tako postati i snaja popularne pevačice Goce Božinovske. Rodićeva i Šijan već uveliko rade na renoviranju doma u Surčinu kako bi svom mališanu obezbedili sve uslove za život, a u intervjuu za 24sedam, budući tata je priznao da jedva čeka trenutak kada će držati naslednika u naručju.

– Nemam tremu. To želim i sigurno ću biti odličan tata, najbolji – istakao je on.

Instagram printscreen/ bojana_rodic

I glumica Vesna Čipčić će uskoro postati baka! Naime, njena naslednica Anja Alač je drugom stanju, a ova divna vest je oduševila sve. Naime, Anja i njen partner Andrej će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, ali par o ovome ne želi da priča, te su ove lepe vesti podelili samo sa uskim krugom porodice i prijatelja.

Stefan Tomasevic/ATAImages

Ćerka pevačice Anabele Atijas, Luna Đogani, ušla je u deveti mesec trudnoće. Ona i suprug Marko Miljković sa nestrpljenjem očekuju dolazak ćerke, kojoj planiraju da daju ime Mia. Par se, inače, tek nedavno venčao u opštini Rakovica u strogoj tajnosti, kako kasnije ne bi imali problem oko prezimena, kada njihova naslednica dođe na svet.

– Dobro sam. Ništa se ne dešava danas. Juče je bilo opštinsko venčanje. Super je bebica, čekamo svaki dan, ja sam odlično koliko mogu sad u ovom stanju da budem. Juče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena. Malo ste nas poremetili, mi smo nadoknadili kući. Slavlje će biti kada dođe beba. Beba će da prisustvuje. Ja mogu samo da prošetam, ne mogu da slavim i da budem sređena, venčali smo se jer smo morali, sve ostalo će se odraditi kada dođe bebica – rekla je Đoganijeva pre nekoliko dana za domaće medije.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno, takođe, odjeklnula je i vest da je voditeljka Jutarnjeg programa televizije Prva, Bojana Ristivojević, u drugom stanju. Sa emotivnim parnterom kog vešto krije od očiju javnosti, u oktobru će se ostvariti u ulozi roditelja, otkrila je za „Bazar”.

Printscreen Instagram/bokalica

Porođaj usred pandemije

Pojedini poznati parovi već uveliko su na slatkim mukama koje roditeljstvo sa sobom nosi. Pandemija im nikako nije upropastila planove i svaki porođaj prošao je kako i treba. Među njima su Ana Sević i Daniel Nedeljković, Ana Bebić i Ivan Đolić, Olivera Konatar i Vuk Mob, Maja Šuput i Nenad Tatarinov, Sofija Milošević i Luka Jović, Nina Janković i Matija Dičić, Boris Novković i Iris Volf, Milena Vučić i Nikola Burovac, Katarina Vučetić i Predrag Ilić, Ivana Korab sa partnerom kog i dalje uspeva da sačuva u strogoj tajnosti, Ivana i Aca Živojinović, Marina Ćosić i Nikola Mirković, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, kao i Milena i Frano Lašić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike