Paparaco „upecao" Jelenu i Slobu na delu! Par spreman za promene: Kese pune stvari! (FOTO)

05.02.2022

18:17

1

Pevač je nedavno istakao kako mu je i vreme za ženidbu, porodicu, pa kako posebno jedva čeka da se ostvari u ulozi roditelja...

Paparaco „upecao" Jelenu i Slobu na delu! Par spreman za promene: Kese pune stvari! (FOTO)
sloba_jelena_shopping_05022022_00014 - Copyright G.G./ATAImages

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović su viđeni danas u jednoj poznatoj radnji robe za domaćinstvo, gde su pažljivo birali izvesne artikle. Posebno su se zadržali kod posuda za kupatilo, ćebića, a sudeći po paparaco fotografijama koje su isplivale - „rade" kao tim.

Sloba Radanović G.G./ATAImages
 
Jelena Đuričanin i Sloba Radanović G.G./ATAImages
 

Dok je Jelena pakovala odabrano u veliku korpu, verenik joj je dodavao jednu po jednu stvar.

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović G.G./ATAImages
 

U krajnje opuštenom izdanju prošetali su kroz čitavu prodavnicu, rešeni da unesu koje promene u dom koji već izvesno vreme dele.

Unutra, sve vreme su nosili zaštitne maske i trudili se da ne privlače mnogo pažnje. Objekat su napustili s punim rukama, te se veruje da su nabavili sve što im je trebalo.

Jelena Đuričanin i sloba Radanović G.G./ATAImages
 

Svadbena zvona?

Nedavno, inače, pevač je još jednom istakao koliko mu je lepo kraj Jelene Đuričanin, te da je ona žena zbog koje će i drugi put stati pred oltar. Radanović je objasnio da bi se svadbena zvona i te kako mogla začuti ove 2022. godine, a posebno bi voleo i da se ubrzo ostvari u ulozi roditelja.

- Možemo očekivati da to bude ove godine, mislim da je vreme za to. Razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo vas sve na vreme. Ima mnogih kolega koje bih voleo da mi zapevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam, Jovan Perišić... Ma, biće svega - naglasio je bio u „Premijeri - Vikend specijalu" on i nije se tu zaustavljao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

- Ni mama ne zna ništa konkretno još uvek, ali ona Jelenu mnogo voli, ne sumnjam da će se oduševiti. Da ona nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo... Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, bitno samo da je živo i zdravo - dodao je, na pitanje o deci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike