Poslednja klapa "Pevačice": Senjorita dobila aplauz, pa se počastila pićem i krofnama

12.11.2020

15:36 >> 07:58

0

Ekipa serije proslavila je kraj snimanja nakon tri meseca, a Milica Pavlović objavila je na Instagramu kako je sve izgledalo

Poslednja klapa "Pevačice": Senjorita dobila aplauz, pa se počastila pićem i krofnama
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je pala poslednja klapa serije “Pevačica” po scenariju Predraga Antonijevića i Nataše Drakulić, a filmska ekipa proslavila je uspešnu saradnju sa Milicom Pavlović koja ima važnu ulogu

U to ime, na setu se počastila cela ekipa koja je učestvovala u realizaciji, a Milica je na svom Instagram profilu objavila kako je sve izgledalo. Uz roze krofnice, malo alkohola i mnogo raspoloženja, pevačica se rastala posle tri meseca od ekipe s kojom je vredno radila, a dobila je i aplauz.

Instagram printscreen/ mrbokun

Tačno na vreme, serija je završena kako je planirano – za tri meseca, a njeno prikazivanje publika može da očekuje sledeće godine. Još na početku snimanja, Pavlovićeva je istakla da jedva čeka da publika pogleda seriju.

– Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Projekat je mega-giga, kako bismo rekli mi na estradi. Jedva čekam da počne emitovanje i da publika vidi ono što spremam svih ovih meseci – poručila je pevačica za 24sedam kada je prezentovan projekat medijima.

Instagram printscreen/ zlatankitanovic

Uz Senjoritu, glavnu ulogu imaju Miloš Timotijević i Nataša Ninković s kojima je pevačica blisko sarađivala. Radnja serije prati životnu priču Ivane Lazić, koju tumači Pavlovićeva, i kojoj karijera kreće da se razvija brzo nakon takmičenja “Superglas”

Instagram printscreen/ senoritamilica

– Ubistvo Jelene Marjanović bilo je samo inspiracija za seriju. Žao mi je zbog bola koja njena porodica trpi – izjavila je Drakulićeva letos.

Pročitajte još:

Milica Pavlović progovorila o vezi sa crnogorskim vaterpolistom! (FOTO)

Objavljena prva fotografija Branislava Trifunovića kao Getsbija

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike