Bio je surovo grub! Goca Lazarević kroz suze o ocu: Nije znao da pruži ljubav

03.02.2022

20:49

0

Pevačica se prisetila detinjstva i bolnih trenutaka, kada je kako kaže, svoju porodicu finansijski pomagala

Bio je surovo grub! Goca Lazarević kroz suze o ocu: Nije znao da pruži ljubav
Goca Lazarević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge naše javne ličnosti nemaju blistavu životnu priču, a slava i popularnost su tek stigli u kasnijim godinama. Takva sudbina je bila zapisana i za pevačicu Gocu Lazarević koja je ispričala potresne detalje iz svog života ispričala sa osmehom na licu.

Naime, ona se prisetila uspomena iz najranijeg detinjstva i rekla da kao svoje najveće oružije za borbu kroz život koristi svoj osmeh, pa čak i kada su bolne situacije u pitanju. 

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Lazarević

- Jeste, mnogo mi se ružnih stvari dogodilo u životu, ali moja priroda je takva... Ja sam se uvek borila, nisam odustajala... Ne znam kako da ti objasnim, lepa reč i gvozdena vrata otvara, tako nekako mislim. Osmehom sam se borila, kad bih se nasmešila, osećala sam da me ljudi prihvataju. Ceo život sam se borila da dobijem malo ljubavi od svakoga - ispričala je ona za Kurir. 

Majku je izgubila sa deset godina, a otac joj je bio strog, te kao samo kao takvog i pamti. O svom odnosu sa tatom nije mogla da pronađe adekvatne reči, ali je kroz suze objasnila kakav je on bio. 

ATAImages/ A.A.
Goca Lazarević

- Nisam se se ja osećala nevoljeno kao dete, ali... evo, i sad plačem, izvini... Moj otac, on nije znao da pruži ljubav, ali bila je masa takvih roditelja u to vreme kad sam ja bila mala. On je bio surovo grub, ali neke osnovne postulate nam je postavio - priča pevačica sa knedlom u grlu i dodaje:


- U to vreme roditelji su često bili sebični ili dovoljno nemoćni i svoju decu su davali na zanate. Kada daš dete na zanat, u to vreme se već od prakse dobijao novac, koji ti onda daš roditeljima i na taj način pomogneš porodici - otrkila je Goca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike