Dragana Mirković o riziku i životnoj prekretnici: "Mislila sam da je na moju karijeru stavljena tačka"

30.01.2022

20:43

0

Pevačica se nikada nije pokajala zbog onoga što je uradila, ali je bila svesna da bi moglo da se loše odrazi

Dragana Mirković o riziku i životnoj prekretnici: "Mislila sam da je na moju karijeru stavljena tačka"
dragana mirković 24sedam goran sivački (15) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dragana Mirković je skoro dve decenije u srećnom braku sa Tonijem Bijelićem, sa kojim ima dvoje dece.

Ipak, svesna je da je u vreme kada se zaljubila u njega napravila možda najveći životni rizik, ali nijednog trenutka od toga nije želela da odustane.

- Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Zato sam jako vezana za pesmu „Sama“ i CD koji sam tada objavila. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak.

24sedam/Goran Sivački
 

- Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? - zapitala se Dragana za "Hello!", pa otkrila da je ona bila svesna toga.

- Jesam. Otišla sam kao najpopularnija pevačica i napravila četvorogodišnju pauzu tokom koje sam rodila oba deteta. Te 2004. obeležavala sam dvadeset godina karijere, a bila sam ubeđena da je na nju stavljena tačka. 

24sedam/Goran Sivački
 

- Međutim, vratila sam se zahvaljujući publici koja me je molila da snimim makar CD, a onda je sve krenulo svojim tokom. Sećam se ovacija koje su pratile svaki moj izlazak na scenu. Dođem u “Grand šou” i ne mogu da počnem da pevam jer aplauz ne prestaje. U tim trenucima shvatila sam da imam moralnu obavezu da nastavim. 

- Najkraće rečeno, zbog ljubavi prema Toniju otišla sam iz Srbije, a zbog ljubavi publike vratila sam se muzici. Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike