Sloba Vasić za 24sedam: U Jeleni sam pronašao sve - prijatelja, životnu ljubav i dobru majku našem detetu

12.11.2020

12:35 >> 20:37

0

Trenutno, par je zbog situacije s koronavirusom sprečen da ozvaniči svoju vezu, ali kako pevač napominje - venčanje i te kako planiraju

Sloba Vasić za 24sedam: U Jeleni sam pronašao sve - prijatelja, životnu ljubav i dobru majku našem detetu
Copyright Sloba Vasić ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Sloba Vasić uživa u ljubavi sa izabranicom Jelenom Karagić, s kojom će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja, što ga čini neizmerno srećnim. U njoj je, kaže, pronašao i prijatelja i životnu ljubav, i siguran je da će biti dobra majka, a po smirivanju situacije s koronavirusom, planiraju i da ozvaniče svoju vezu, te i da to proslave, onako kako dolikuje.

Osim kao veoma dobar pevač, poznat si i po dugim vezama, ali i bogatom emotivnom životu. Konačno si pronašao svoju izabranicu Jelenu koja će ti podariti devojčicu. Planirate li venčanje, i kada?

Planiramo, naravno. Sprečila nas je malo ova sadašnja situacija, ali po prolasku korone, planiramo da to uradimo onako kako i i dolikuje.

Šta si u Jeleni pronašao što u drugim ženama nisi?

U Jeleni sam pronašao sve. Kad to kažem, mislim bukvalno na sve. Žena koja je prijatelj, ljubav mog života… Naravno, znam i da će biti dobra majka našem detetu koje je na putu.

Koliko ti smeta što je tvoja verenica trenutno zastupljenija u medijima od tebe i ima li ljubomore?

Ne gledam da li je neko od nas zastupljeniji. Medijski smo oboje zaista prisutni, svako u svojoj branši, a i zajedno. Ona je moja “lepša polovina”, tako da je meni drago što ta njena lepota uspešno gazi svoj put i što ona pravi svoje mesto negde dalje, za šta se bude odlučila da će raditi u životu. Ja sam tu da budem podrška, kao i dosad. Ako nemamo jedno drugo, u tom smislu, onda nema ni uspeha.

Deluje da si trenutno posvećeniji privatnom životu nego karijeri. Situacija na estradi nije baš sjajna zbog koronavirusa, i mnoge tvoje kolege su se požalile na to da veoma teško žive. Kakva je situacija kod tebe?

Posvećen sam jednako. Ne smem ništa zapostavljati. Ali pošto sad čekamo bebicu, naravno da su mi prioritet njih dve. Njima sam posvećen 24/7. A to će tako ostati zauvek.

Sa kojim kolegama sa estrade se privatno družiš?

Privatno imam svoj krug ljudi, koji nije vezan za moj posao.

U kakvom si odnosu sa Darkom Lazićem i da li ste se čuli nakon nesreće koja mu se dogodila?

U odličnim smo odnosima. Čujemo se često. Poslednji put to je bilo pre samo nekoliko dana.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Šta možemo očekivati od Slobe Vasića u budućnosti, hoćemo li uskoro čuti neki hit?

Da, da. Naravno. Spremam ozbiljne stvari za naredni period. To će biti nešto što će se sigurno svima dopasti. Na šta ljudi neće ostati ravnodušni. Jači nego ikad.

Pročitajte još:

Sloba Vasić postaje otac: Moj san se ispunio! (VIDEO)

Trudna verenica Slobe Vasića skrhana bolom zbog dedine smrti (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike