Kim od Kanjeovog ispada na mitingu planira kako da podeli imovinu? Priča o razvodu doživela oštar obrt: Svi konci su u njenim rukama!

27.01.2021

21:28 >> 21:18

0

Par navodno već neko vreme vodi u potpunosti odvojene živote, ali starleta i biznis mogul nada se da će ono što je stečeno tokom braka biti podeljeno na ra

Kim od Kanjeovog ispada na mitingu planira kako da podeli imovinu? Priča o razvodu doživela oštar obrt: Svi konci su u njenim rukama!
Copyright Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Kanje Vest je tokom mitinga u Južnoj Karolini prošle godine, između ostalog, plakao i govorio o tome kako je njegova supruga razmišljala o abortusu, dok je nosila njihovo prvo dete, Nort Vest. Prema pisanju stranih medija, posle svega što su prošli zajedno, ovo je bila posldnja kap što se tiče Kim Kardašijan, pa mu nije pomoglo ni to što živi u Vajomingu.

Pročitajte još:

Osim što se vć neko vreme spekuliše o njihovom razvodu, sada su, prenosi „USMagazine”, u javnost isplivala i šuškanja o tome kako je zvezda serijala „U korak s Kardašijanovima” odmah posle „političke zavrzlame” tražila pomoć od svog tima, sa namerom da osmisli „najbolji mogući plan za porodicu u slučaju razvoda”.

Naime, sve što su stekli tokom zajedničkog i bračnog života – nada se da će biti podeljeno na ravne časti, ali po njenom ukusu. Njena polovina već je probrana i uredno „odvojena da stoji gde treba, dok za to ne dođe vreme”. Iako se par još uvek nije javno oglašavao o razvodu i uopšte o pokretanju parnice, strani mediji bruje o tome kako će Kim proći – nikad bolje, ukoliko dođ do rastanka. Veruje se da će ona prva načiniti korak, kako bi što brže i bolje obezbedila njihovu decu Nort, Čikago, Sejnta i Psalma prema svom planu i programu.

Konkretno, vodila je izvesne razgovore sa poznatom advokaticom Laurom Vaser (koja je poznata kao „kraljica razvoda”), kako ne bi „napravila nijedan pogrešan potez”, kada su njeni bračni problmi u pitanju.

Proitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike