Luna Đogani: Majka mi je najbitnija

12.11.2020

14:14

0

Mesec dana nakon objavljivanja vesti o trudnoći, otkrila je da li je odnos između nje i Anabele Atijas sada bolji

Luna Đogani: Majka mi je najbitnija
Copyright Luna Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Buduća mlada mama, Luna Đogani, mesec dana nakon objavljivanja vesti o trudnoći, otkrila je za Toxic kako podnosi drugo stanje, te da li joj je sada malo poboljšan odnos sa majkom Anabelom.

– Sa mamom sam se, naravno, pomirila. To je bilo samo pitanje vremena. Ne mogu da zamislim da moje dete, sutra, živi bez mene. I sad mi je loše kada pomislim na tako nešto, da živimo odvojeni jedno od drugog, jer ipak ga nosim devet meseci u stomaku. Naravno da mi je moja majka najbitnija.

Takođe, otkrila je i da njen verenik Marko potpuno posvećen tome da joj ulepša svaki trudnički dan! Na pitanje da li su bebu planirali, rekla je da jesu, ne baš sad, ali odmor na kom su proveli neko vreme nakon veridbe im je ipak – promenio plan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna blista i izgleda zaista zadovoljno i srećno, a u to ćete se i sami uveriti u četvrtak 12. novembra na TOXIC TV u emisiji „DeToxic“, koja se emituje u 12, 17, 21 i 00 časova. Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a.

Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.

Pročitajte još:

Anabela Atijas za 24sedam o ćerkinoj trudnoći: Presrećna sam, ali neću od toga da pravim cirkus!

Gagi Đogani presrećan zbog Lune: Želim da budem bolji deda nego što sam bio otac!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxic TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike