Detalji trudnoće Maše Terzić: Otkriven termin porođaja i pol bebe

27.01.2022 | 14:30

Zvezdan je oduševljen novim zetom kao i njegova supruga Svetlana koja se raduje još jednom unučetu

Copyright Instagram printscreen/mashaterzic

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, uskoro će postati majka, a generalni direktor Crvene zvezde će dobiti još jedno unuče.

Zvezdanova naslednica je u četvrtom mesecu trudnoće, a lepe vesti je podelila sa svojim najbližima i otkrila im pol bebe. Krajem juna je termin za porođaj, kada će Maša na svet doneti dečaka, piše Telegraf.rs. 

Instagram/mashaterzic MN press
Maša Terzić, Kostadin Terzić

 

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - kaže izvor blizak porodici Terzić za pomenuti medij i otkriva detalje veze ovog para:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

- Zajedno su godinu dana i Maša ga je sve vreme veze pratila u stopu, budući da zbog prirode posla često putuje. Oni se super slažu i svi njeni prijatelji govore da nikada nije bila srećnija u životu. Zajedno su doneli odluku da se Maša porodi u inostranstvu - završava priču izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Kako se dalje saznaje, Zvezdan je oduševljen novim zetom kao i njegova supruga Svetlana koja se raduje još jednom unučetu. 

Inače, porodica Terzić će za nekoliko dana postati bogatija za još jednog člana, kada će Zvezdanov sin Kostadin dobiti drugog sina.  

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam