Maša Terzić neće u Srbiji da se uda za beogradskog biznismena! Otkriveno i zašto krije mladoženjin identitet (FOTO)

27.01.2022

09:55

0

Naslednica generalnog direktora Crvene zvezde napravila je nedavno opšti haos na društvenim mrežama, pošto se pohvalila sa čak dva skupocena prstena

Maša Terzić neće u Srbiji da se uda za beogradskog biznismena! Otkriveno i zašto krije mladoženjin identitet (FOTO)
maša_terzić_instagram - Copyright Instagram screenshot / mashaterzic

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, napravila je opštu pometnju u javnosti pošto se na Instagramu pohvalila s čak dva skupocena prstena. To joj je, inače, bio poklon od dečka kod, prema napisima domaćih medija, vešto krije već punu godinu i s kojim navodno sada čeka i bebu.

Takođe, par već uveliko planira i svadbeno veselje, ali van granica Srbije. Pred oko 50 ljudi izgovoriće sudbonosno „da" na - tajnoj lokaciji. Terzićeva i izvesni beogradski biznismen koji nikako ne želi da se eksponira javno tako će uploviti u bračnu luku, piše „Alo", pa zatim nastavlja dalje o detaljima njihovog odnosa koji do sada nisu bili poznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

- Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi s dečkom koji ne voli javnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje fotografije s njim i ne otkriva njegov identitet - priča izvor za pomenute medije.

- U drugom stanju je dva i po meseca, a ova vest oduševila je kako nju tako i obe porodice - tvrdi on, a da sve između Maše i njenog izabranika ide kako treba, govori i podatak da par planira uskoro i da se venča.

- Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da se par izgovori sudbonosno „da“ u intimnom krugu koji broji ne više od 50 zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca - kaže on i dodaje da će se Maša i poroditi van granica naše zemlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike