Dinča se povukao sa estrade: Došlo je do zasićenja, nisam imao sreće

25.01.2022

21:55

0

Pevač kaže da je zbog epidemiološke situacije prestao da snima pesme, te priznao da nije našao pravi hit

Dinča se povukao sa estrade: Došlo je do zasićenja, nisam imao sreće
grand_specijal_19012022_0243 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milan Dinčić Dinča prethodnih meseci je stavio karijeru na stend baj. Naime, on se povukao iz javnog sveta i posvetio porodičnom životu.

Publiku dugo nije obradovao novom pesmom, a kako kaže razlog tome je jer nije pronašao pravi hit. 

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Dinčić Dinča

- Ja sam se malo i pre korone smirio što se tiče autorskog dela i snimanja pesama. Zatim je naišla i ova nesrećna korona, a jednostavno je došlo do nekog zasićenja što se tiče snimanja pesama. Nisam ni imao sreće da naiđem na kompoziciju koju bih onako na prvu snimio kao što sam to radio sa ranijim materijalom, ali nadam se da će u budućem vremenu da se poklope neke kockice - kazao je on. 

On je stekao veliku popularnost numerom „Ti si žena za sva vremena“, te ne krije da je srećan što njegove numere nemaju rok trajanja.

Antonio Ahel/ATAImages
Milan Dinčić Dinča

- Imao sam tu sreću, dovoljno je da jedna pesma prođe, a ja imam dve tri koje se svuda sviraju i prepoznaju ustvari to je i potrebno za ovaj posao - rekao je Dinča u emisiji „Grand Parada“.

Od 2008. godine koliko je Dinčić na estradi, stekao je armiju fanova, a najveći oslonac i podrška u radu mu je otac koji ga i dan-danas kritikuje zbog karijere.

- Moj tata je toliko ponosan na mene i to što ja pevam. On je ranije donosio neki stub kući i puštao stalno muziku, on samo muziku voli, ali mi kaže stalno “Sine što ne ideš po emisijama da te malo slušam. Ja volim da te gledam na televiziji i da me zovu ljudi“ - ispričao je pevač ranije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike