Estrada pod lupom 24sedam: Maler pokucao na vrata poznatih (FOTO/VIDEO)

24.01.2022

08:15

0

Zapleti i drame „tresle" su javnost čitave sedmice

Estrada pod lupom 24sedam: Maler pokucao na vrata poznatih (FOTO/VIDEO)
pregled sou 2301 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Javnost su čitave prethodne sedmice na ivici stolice „držali" problemi poznatih - od zdravstvenih, kao što je to bilo u slučaju Ace Lukasa, do onih u braku Duška Tošića, Saše Joksimovića... U pauzi, saobraćajne zavrzlame Darka Lazića, te Arnolda Švarcenegera, mnoge su ostavile bez teksta, a o svemu tome vas je 24sedam i blagovremeno izveštavao.

Posebno napeto postalo je za vreme suđenja Alsinu Leventu, kom sleduje zatvorska kazna od tri godine i tri meseca za ubistvo Šabana Šaulića i Mirsada Kerića, za šta je i priznao krivicu.

Veliku tugu 22. januara probudila je vest o smrti Akija Rahimovskog, frontmena „Parnog valjka".

Rođendan u muškom društvu

Zbog zabrane prilaska supruzi, pevačici Jeleni Karleuši, koju mu je sud odredio nakon što ga je prijavila da je fizički nasrnuo na nju u njihovom porodičnom domu, na Božić 7. januara, Duško Tošić nije u porodičnom okruženju proslavio svoju 37. Sudeći po snimcima koji su isplivali s rođendana, veselio se u mahom muškom društvu, a pošto mu je na uvce svirana „S namerom dođoh u veliki grad" - spekulacije o razvodu poznatog para ne jenjavaju.

 

I Joksimović pred razvodom?

Glumac Saša Joksimović podgrejao je protekle nedelje glasine o svom razvodu jednom objavom na Instagramu. Naime, on je ispozirao sa ženom nepoznatom javnosti, pa tu fotografiju objavio s potpisom: „Konačno slobodan". Sumnje o krahu dugogodišnje ljubavi s Nevenom Ranković nije hteo zatim ni da potvrdi, a ni da demantuje.

 

 

Neveni na Instagram profilu uz njeno, svakako stoji i muževljevo prezime.

Lukas iz bolnice pravo „u mašinu"

Mnogi su se zabrinuli pošto se pročulo da je pevač zbog narušenog zdravlja primljen u Klinički centar Srbije, a tek po njegovom oglašavanju da će tamo biti zadržan i nekoliko dana. Kada mu je pružena neophodna nega, krajem sedmice izašao je iz bolnice i na društvenim mrežama se zahvalio svima na brizi.

- Lukas je kod kuće, odmara se pred poslednje pripreme za izbor predstavnika Srbije na „Evroviziji".

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mnogo je nastupao poslednjih godinu dana. Od prošlog proleća nema slobodan dan. Izdao je jedan album, drugi je u procesu snimanja, dosta pesama i spotova je izašlo. Koliko god sve to bilo lepo i te kako iscrpljuje čoveka. Aca je dobro iskoristio je ovih par dana za odmor i za rutinske preglede... - naglasili su, između ostalog, iz njegovog tima, preneo je „Hypetv.rs".

Skandalozna presuda!

Turčinu Alsinu Leventu, koji se tereti za ubistvo Šabana Šaulića i Mirsada Kerića, za šta je i priznao krivicu, sleduje zatvorska kazna od tri godine i tri meseca. Ovo je mnoge koji su voleli kralja narodne muzike razočaralo, što fanove, tako i poznate, koji su se nadali oštrijoj kazni.

 

 

Inače, advokati nesrećnih porodica bunili su se pre izricanja presude i zahtevali od sudije da Leventu dodeli maksimalnu kaznu od četiri godine zatvora, međutim, za to nisu uspeli da se izbore.

Darko ponovo vozi!

Pevač je i posle teškog udesa iz 2018. nekoliko puta uhvaćen u saobraćajnom prekršaju, pa je morao ponovo da polaže vozački ispit.  Kako je stalno i bio na tapetu zbog neodgovornog ponašanja, izgleda da je konačno shvatio da mora da poseduje odgovarajuća dokumenta kako bi upravljao vozilom, a sve nakon što mu je ista oduzeta.

Darko Lazić ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori - naglasio je za „Nova.rs" Lazić.

Devojčicina prva slava

Katarina Grujić pokazala je na svom Instagramu kako sa ćerkicom Katjom i porodicom proslavlja Svetog Jovana. Podsećanja radi, pevačica je naslednicu dobila sredinom proteklog decembra i ona je od tada prava zvezda kako Grujića, tako i Gobeljića.

Katarina Grujić sa ćerkom Katjom Instagram printscreen/katarinagrujic.doll
 

- Živote moj, neka ti Jovan Krstitelj podari zdravlje, sreću i ljubav - poručila joj je ona uz zajedničku fotografiju na pomenutoj društvenoj mreži.

„Rano moja, hej..."

Vest o smrti pevača Akija Rahimovskog pogodila je mnoge u subotu, 22. januara. Uzrok smrti frontmena „Parnog valjka" još uvek je nepoznat. Prema napisima hrvatskih medija, sahrana bi trebalo da bude održana sredinom ove nedelje i u Zagrebu, iako je nekoliko godina unazad s nevenčanom suprugom boravio u Sloveniji.

Aki Rahimovski Antonio Ahel/ATAImages
 

Brojne kolege uputile su mu poslednje zbogom putem društvenih mreža.

Švarceneger doživeo saobraćajnu nezgodu

Poznati glumac je nezgodu doživeo u Los Anđelesu, pošto je navodno prošao kroz crveno. Očevidac je za strane medije ispričao kako je sve izgledalo krajnje filmski, te da je sudar bio intenzivan toliko da su se vazdušni jastuci aktivirali. Veruje se da ju je on i izazvao.

Arnold Švarceneger Profimedia
 

Izvor iz policije, s druge strane, navodi da je glumac skrenuo levo, a da je u tom trenutku strelica za skretanje levo na semaforu još uvek bila crvena. Jedna žena je povređena i zbog oblinog krvarenja glave prevezena je u bolnicu. Švarceneger je prošao bez povreda, ali redovno proverava stanje gospođe koja je hospitalizovana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike