Udaje se ćerka Zvezdana Terzića: Maša dobila dva prstena, otkriveni detalji svadbe!

17.01.2022

21:39

2

Njen dečko nije javna ličnost i ne voli da se eksponira

Udaje se ćerka Zvezdana Terzića: Maša dobila dva prstena, otkriveni detalji svadbe!
aerodrom_05112017_0026 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića, od dečka dobila je dva prstena i planira svadbu za 2022. godinu.

Terzićeva lepa naslednica i njen dečko, koji ne živi u Srbiji, nije javna ličnost i ne eksponira se, u vezi su godinu dana, odlučili su da svoju romasu krunišu brakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Maša je od dečka dobila dva skupocena prstena poznatog brenda "Kartije" od evra 1.200 i 2.200 evra, što je ukupno 3.400 evra.

Ona nije tradicionalno zaprošena, već joj je partner, kako navodi izvor Telegrafa, kupio verenički prsten i burmu, vereni su i planiraju da stanu na ludi kamen tokom ove godine.

- Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje - rekao je izvor blizak porodici Terzić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

- Neće biti velike svadbe, već intimne ceremonije, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti - otkrio je izvor.

- Porodica Terzić je presrećna zbog lepih vesti, a Mašini mama i tata posebno su oduševljeni zetom - zaključio je izvor.

Maša Terzić se ovim povodom još uvek nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike