Estradni ljubavni trouglovi o kojima se i danas priča!

13.11.2020

19:06 >> 19:17

0

Zvezde često dospevaju u fokus javnosti zbog svojih turbulentnih priča iz privatnosti. Sve one filmske, teške, pa i tužne, umeju brzo padnu u senku pored nj

Estradni ljubavni trouglovi o kojima se i danas priča!
Copyright Vesna Zmijanac, Ana Bekuta i Željko Šašić ATA Images

Ljubavni trouglovi svakako su jedna od glavnih tema razgovora, posebno ukoliko se dogode na estradi. Od Vesne Zmijanac, Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pa sve do Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobe Radanovića – svaki je sa sobom nosio određenu dozu drame, koja je intrigirala javnost.

Vesna – Kemiš – Zorica

Harmonikaš je isprva bio sa Vesnom, a onda ga je, kako se navodilo, Zorica ,,preotela”, pa ona sa njim ostala u srećnom braku. Međutim, prema rečima njihove koleginice, pevačice Nade Topčagić – svedoka tadašnjih ljubavnih zavrzlama, njima se ni veze ni brakovi nisu ,,preklopili”. Kako je jednom prilikom objasnila, Zoričina idila počela je tek pošto su se Vesna i Kemiš raskantali.

Željko – Sonja – Aleksandar

Pevač Željko Šašić bio je u braku sa Sonjom Vuksanović, a zajedno dobili su ćerku Sofiju. Međutim, ono na šta zasigurno nije računao je da će srce njegove drage ,,poleteti” ka njegovom kolegi i prijatelju, Aci Lukasu. Posle razvoda ostao je i bez prijatelja, sa kojim, kako se navodilo u medijima, nema nikakav odnos otkako mu je ,,preoteo ženu”. Ipak, u nekoliko navrata fantastično ga je ,,skinuo” u okviru šoua ,,Tvoje lice zvuči poznato”.

Sa druge strane, Sonjin i Acin brak takođe nije potrajao. Zajedno, dobili su ćerku Viktoriju.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Dragana – Milutin – Ana

Bekuta je svojevremeno često navodila da nikakav problem nema sa tim što je njen izabranik, Milutin Mrkonjić, još uvek zvanično u braku sa Draganom. Njihova veza, bez obzira na sve, iz godine u godinu sve je snažnija. Šta više, postali su jedan od omiljenih parova sa domaće scene.

– Ona je njegova bivša žena. Ja mogu da razumem i to što nisu razvedeni, ali njih dvoje ne žive zajedno godinama – ispričala je jednom prilikom Bekuta, uz tvrdnju da Mrka, iz poštovanja prema Daši s kojom je u braku proveo četiri decenije, i dalje sa njom neguje lep odnos.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Antonio Ahel/ATAImages

Silvana – Radmilo – Lepava

Dan-danas priča se o navodnom ljubavnom trouglu koji su činili Silvana Armenulić, njen suprug Radmilo i Lepa Lukić. Naime, u izvesnim novinama jednom prilikom osvanula je vest o tome kako je Silvana pretukla Lepu, kada je saznala da ju je suprug prevario sa njom. Međutim, ubrzo se pojavila informacija da je u stvari bilo reči o Lepoj Jankov, izvesnoj službenici iz beogradske Pošte, te da je trougao koji je podigao sve na noge nastao – greškom.

Kristina – Sloba – Luna

Jedan od svakako najšokantnijih ljubavnih trouglova odvio se u Beloj kući u Šimanovcima, pošto je tada još uvek oženjeni pevač Slobodan Radanović ušao u romansu sa Lunom Đogani, naočigled milionskog auditorijuma. Njegova tadašnja supruga ubrzo se pridružila rijaliti ekipi, a zbog njih troje ponovo je počelo da se priča i o trouglovima koji samo što zamalo nisu pali u zaborav. Kristina Kockar iz prve sezone pomenutog šoua izašla je kao pobednica, promenila je profesiju pa postala pevačica i ,,prešišala” svog supruga, od kojeg se do kraja te godine i razvela. Ipak, drama koja ju je zadesila zajedno sa Lunom i Slobom i danas je mnogima jedna od glavnih tema razgovora.

Pročitajte još:

Raskošna svadba ne garantuje bračnu sreću: Za ove poznate se ne zna da li su skuplje platili sudbonosno ,,da” ili razvod!

Uživaju dok ih okolina osuđuje: Ove poznate žene su bile u vezi sa mlađim muškarcima i borile su se za svoju ljubav

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike