Hari rešio da ispriča sve, a kraljevskoj porodici se to nimalo ne sviđa: Ni ozloglašenog rasistu s dvora nije zaobišao!

14.01.2022

15:52

1

Princ bi uskoro trebalo da objavi najavljene memoare, koje publika širom sveta već s nestrpljenjem išekuje...

Hari rešio da ispriča sve, a kraljevskoj porodici se to nimalo ne sviđa: Ni ozloglašenog rasistu s dvora nije zaobišao!
profimedia-0634280886 - Copyright Profimedia

Princ Hari je obećao da će izdati knjigu u kojoj će „preći" brojne goruće teme i tako ispričati „svoju stranu priče", a to je donelo nemir pod kraljevski krov, prenose strani mediji. Javnost već željno iščekuje memoare u kojima će Hari „pričati" o, sumnja se, odnosu s ocem, bratom, pravom razlogu zašto je napustio dvor sa suprugom Megan Markl... A ni izvesnog rasistu nije „preskočio". 

O njemu se mnogo spekulisalo posle velikog intervjua para s Oprom Vinfri, ali njegov identitet još uvek nije otkriven. 

Jedan od kraljevskih stručnjaka veruje da će porodica biti i te kako zaposlena ove godine zbog knjige, jer će neke od najstrože čuvanih tajni sada biti otkrivene, glase dalji napisi tamošnjih medija. Međutim, još uvek nije poznato kada će knjiga biti objavljena, niti šta će sve tačno u njoj da bude ispisano.

Kejt Nikol, stručnjak, smatra da će Megan i Hari ovim potezom stvoriti samo još veću napetost na dvoru. 

Dobio nekoliko miliona avansa

- Knjiga će bez sumnje biti puna intimnih i šokantnih otkrića, jer Hari ne bi dobio nekoliko miliona funti avansa bez obećanja nekih sočnih detalja. Megan i Hari će zasigurno dobro isplanirati promociju i držati se čvrsto tog plana i mesecima unapred. Moguće je da će biti dramatičnije nego do sada. Sigurna sam da je kraljica jako zabrinuta zbog toga, a i da članovi kraljevske porodice moraju biti spremni na sve - izjavila je ona za „Closer".

Kraljica Elizabeta II, Megan Markl i princ Hari Profimedia
 

Život moj...

Hari je, inače, knjigu najavio još prošle godine i tada je obećao da će to biti „istinit i potpuno tačan prikaz njegovog života".

- Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovek kakav sam postao. Nosio sam mnogo šešira tokom godina, doslovno i figurativno i, nadam se da ću pričajući svoju priču kroz uspone i padove, greške i naučene lekcije, pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo - rekao je on tada, prenosila je štampa širom sveta. 

Princ Hari Printscreen/YouTube, Movies Vibes
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike