Prijanka Čopra progovorila o razvodu: Došao je kraj nakon tri godine braka?

15.01.2022

05:55

0

Glumica je postavila stvari na svoje mesto i objasnila šta se dešava

Prijanka Čopra progovorila o razvodu: Došao je kraj nakon tri godine braka?
profimedia-0645556264 - Copyright Profimedia

Mnogobrojni fanovi glumice Prijanke Čopre i muzičara Nika Džonasa bili su zabrinuti kada su videli da je ona u novembru prošle godine promenila ime na društvenoj mreži Instagram.

Naime, njoj je do tada "nik" na Instagramu bio @PriyankaChopraJonas, da bi ga promenila u @PriyankaChopra. Upravo zbog toga su mnogi pomislili da je ovaj par rešio da se razvede posle tri godine braka.

Prijanka Čopra i Nik Džonas Profimedia
 

No, u tome očigledno nema istine, što je Prijanka i rekla u intervjuu koji je dala. Kako je objasnila, reakcija javnosti je posledica toga što su njen suprug i ona poznate ličnosti.

- Zbog "zvuka" društvenih mreža, zbog onoga kako one utiču na naš život, mislim da sve izgleda veće nego što zaista jeste. Mislim da mnogo pažnje pružamo tome, to nam ne treba - izjavila je glumica.

Nik Džonas se takođe priključio objašnjenju kako su se pojavile spekulacije o naslovu.

- Oboje znamo da popularnost dolazi sa onim čime se mi bavimo. Ali, oboje smo postavili granice kada je u pitanju naš privatan život i radimo na tome da stvorimo sigurnu luku za nas, naše porodice i prijatelje - rekao je Nik.

Prijanka Čopra i Nik Džonas Profimedia
 

Prijanka je otkrila da Nik i ona planiraju zajedničku budućnost. Ona nije skrivala da želi da dobiju decu, ali da će se to "desiti kada se desi". 

Na pitanje da li bi joj bilo u redu da Nik i ona "uspore" kada su njihove karijere u pitanju u slučaju da dobiju decu, Prijanka je rekla sledeće:

- U redu sam sa tim. Oboje smo u redu sa tim - zaključila je Prijanka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike