Bane Mojićević priznao: Vratio sam se momačkom životu!

14.11.2020

11:05 >> 22:32

0

Pevač je otkrio da su mu, bez obzira na sve, deca prioritet

Bane Mojićević priznao: Vratio sam se momačkom životu!
Copyright Bane Mojićević ATAimages/Antonio Ahel

Za njega kažu da je slavuj iz Čačka, a mi bismo rekli nekadašnja “Zvezda Granda”, sjajan pevač i saradnik. Da, da, mislimo na istog! U pitanju je pevač Bane Mojićević u čijem smo društvu imali prilike da budemo.

Pevač se zvanično razveo, o tome nam je već pričao, a pošto smo primetili da je dobro raspoložen kao i da se vratio svom poslu, zanimalo nas je da li je preboleo period iza sebe.
– Težak je taj momenat kada se razvodiš, bilo bi glupo da kažem kako nije. Ipak si sa nekim živeo, stvarao, gradio, trudio se, imao neki cilj ka kome stremiš, ali kada ne ide – ne ide. Bolje zdrav razvod, nego loš brak i ja se vodim tom parolom. Moja supruga je divna majka, imamo solidan odnos nakon svega, slažemo se po pitanju dece, a to mi je najbitnije, verujte mi. Prvo idu moja deca, moj život sa njima, odnosno dani kada su kod mene, a onda može sve ostalo – istakao je Bane, a mi nismo mogli da ga ne pitamo i da li je spreman za nove ljubavi.

– Polako dolazim sebi, vratio sam se momačkom životu (smeh). Ne, zaista, ima tu nekih nastupa, malo proređenih zbog situacije koja traje cele godine, ali aktivan sam, volim da se viđam sa svojim prijateljima, da se družim, da uvek dobro popijemo i pojedemo. Devojaka i novih ljubavi će biti, život ide dalje, opet kažem moja deca su mi na prvom mestu – objasnio je Bane za Toxic.

Pročitajte još:

Raskošna svadba ne garantuje bračnu sreću: Za ove poznate se ne zna da li su skuplje platili sudbonosno ,,da” ili razvod!

Bane Mojićević posle razvoda: Bivšoj supruzi i meni kao da je bila misija da izrodimo decu i da se raziđemo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxic TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike