Barbara nam je otkrila kako i gde ju je Darko zaprosio, pa mu poručila: Hajde da pravimo pare zajedno!

11.01.2022

21:13

0

Autor: Marija Mitić

Popularni folker verio je svoju izabranicu u Americi, odmah nakon dočeka Nove godine

Barbara nam je otkrila kako i gde ju je Darko zaprosio, pa mu poručila: Hajde da pravimo pare zajedno!
1_amigi_28092021_067 - Copyright ATAImages/ A.A.

Darko Lazić zaprosio je svoju devojku Barbaru Bobak, sa kojom je u vezi od proleća prošle godine, o čemu su oni juče obavestili javnost. Barbara i Darko već posle mesec dana veze počeli su da žive zajedno, a ubrzo im je postalo jasno da su jedno za drugo, te da će svoju ljubav uskoro i krunisati brakom.

Pevač i pevačica, od kada su u ljubavi i nastupaju zajedno, pa su tako nedavno bili na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama. Upravo tamo, par dana nakon dočeka Nove godine, Darko je odlučio da svoju izabranicu zaprosi, a ovom prilikom darivao joj je prsten optočen dijamantima.

Kako je izgledao sam čin prosidbe, Barbara Bobak otkrila je za 24sedam.

Printscreen Instagram/ BarbaraBobak
 

- Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj (smeh)! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam ja taj tip, da je kleknuo na kolena ili tome slično to bi mi već bilo presmešno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo - kaže Barbara koja je zadovoljna što je Lazić nije zaprosio na neki od "kliše" načina.

- Molila sam Boga samo da me ne veri za Novu godinu, to mi je takav kliše... Molila sam se da me bar malo bolje poznaje i ispostavilo se da je tako - kaže nam Barbara koju smo potom upitali kako njeni roditelji i Darkova majka reaguju na ove lepe vesti.

Printscreen ,,Puls Srbije"
Barbara Bobak i Darko Lazić

- Pa super su svi reagovali, to se od nas i očekivalo. Odavno već pričamo da ćemo se venčati, tako da veridba nikoga nije posebno iznenadila - kaže Bobakova za 24sedam i dodaje da nije sumnjala ni u jednom trenutku šta će odgovoriti folkeru na čuveno pitanje, iako su relativno kratko u ljubavnoj vezi.

- Ne plaši me sve to. Počeli smo da živimo zajedno nakon samo mesec dana zabavljanja i sve je to normalan jedan tok, kada s nekim prosto znaš da je to to i kraj priče, nema tu šta više da se čeka i odlaže. Hajde da se spajamo i da pravimo pare zajedno - kaže nam Barbara kroz smeh, evidentno srećna.

Podsetimo, Darko i Barbara su ranije u više navrata isticali kako su se pronašli te da će do venčanja i svadbe sigurno doći i to već kroz nekoliko meseci, a nedavno su odredili i datum - mesec maj.

ATAImages/ A.A.
 

- Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo - rekao je Darko nedavno za Srpski Telegraf i dodao da će svadbeno veselje trajati dva dana.

- Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput - zaključio je.

Inače, Darko Lazić bio je u braku sa Anom Sević iz kojeg je dobio ćerkicu Lorenu, dok je potom iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike