Darko Lazić je ženu poput Barbare čitavog života tražio: „Ako sve bude kako treba, biće svadbe u maju!"

08.01.2022

11:16

0

Darko Lazić je ženu poput Barbare čitavog života tražio: „Ako sve bude kako treba, biće svadbe u maju!"
1_amigi_28092021_057 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić ne krije koliko je srećan pored devojke Barbare Bobak. Božićne praznike proveli su zajedno, a kako najavljuje - svadbe možda bude već krajem maja i to velike.

- Osoba koja je sa mnom u vezi mora da se navikne na tradiciju koju praktikujem za naš najradosniji praznik. Barbari to ne smeta i podržava me u svemu. Od svih praznika najviše volim i poštujem Božić i to se nikada neće promeniti - počeo je Lazić za „Republiku"/„Srpski Telegraf", pa nastavio o tome kako je pojedine stvari usvojio još kao dečak, te da i ne razmišlja o tome da se nečeg odrekne.

 

 

- Još kao mali, naučio sam da idem u šumu po badnjak. Obavezno ponesem i neko vino, da mi se nađe usput. Za Badnji dan sa društvom kuvam rakiju i pečem ribu na talandari, a istovremeno okrećemo prase koje ćemo jesti na Božić - rekao je on, koji je ovaj Božić proveo s Barbarom.

- Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo - objašnjava Darko.

Trajaće dva dana!

- Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput - zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike