Senidi prete smrću?! Još jedan skandal u karijeri pevačice: Oglasila se njena PR služba

10.01.2022

19:44

0

Autor: Marija Mitić

Navodno, Hajdarpašićevoj stižu preteće poruke pa čak i one da će "dobiti metak u čelo"

Senidi prete smrću?! Još jedan skandal u karijeri pevačice: Oglasila se njena PR služba
senidah - Copyright ATAImages/ A.A.

U medijima se već dugo vremena provlači priča o navodnim pretnjama koje dobija pevačica Senida Hajdarpašić Senidah. Nakon brojnih spekulacija, od toga da je na kuću menadžerke pevačice bačena bomba, pa sve do toga da je Senida upala u klinč sa "estradnom mafijom", danas se pojavila nova morbidna vest.

Naime, u domaćim medijima danas je osvanula vest da je pevačica jako uplašena za svoju bezbednost nakon što joj stižu brojne preteće poruke pa i pretnje smrću. Kako se navodi, pevačici je upućeno da će "dobiti metak u čelo", a po daljim pisanjima, upravo to je razlog zašto se navodno pevačica povukla iz javnosti, te zašto nikuda ne ide bez ličnog obezbeđenja.

ATAImages/ G.G.
 

Ekipa portala 24sedam stupila je u kontakt sa PR službom pevačice, iz koje su nam saopštili da nema mesta ovakvim tvrdnjama, te da je sve čista laž.

- Stvarno ne znam ko i zašto u poslednje vreme plasira razne neistine o Senidi i odakle to potiče. Ono što mogu da kažem jeste da je sve u najboljem redu. Senida se ponaša normalno, non-stop smo zajedno i bez pratnje obezbeđenja, iako mnogi spekulišu drugačije... Svi navodi o navodnim pretnjama na Senidin račun su čista laž i demantujem da je dobijala bilo kakve pretnje, poruke o "metku u čelo" i slične stvari - rekli su za 24sedam iz PR službe pevačice Senide Hajdarpašić.

Podsetimo, o Senidi Hajdarpašić stalno se pojavljuju ovakvi i slični navodi. Kada se u julu prošle godine povela priča o tome da je na kuću Senidine menadžerke bačena bomba, iz njene PR službe takođe su sve demantovali za naš portal.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

– To apsolutno nema veze sa istinom, ja sam Senidina menadžerka. Nas dve trenutno uživamo u Crnoj Gori, to su budalaštine. Još jednom, demantujem te navode – rekli su za 24sedam tada, a demanti su uputili i nešto kasnije, tačnije uoči Nove godine, kada je u javnosti dospela informacija da je na pevačicinom nastupu u Bosni i Hercegovini bačen suzavac.

- Svakako demantujem. Sve što mogu da kažem jeste da se spremamo za koncert na Zlatiboru za reprizu Nove godine - rekla je kratko ona za naš portal.

U estradnim krugovima se već dugo polemiše o tome da je Senida na meti "estradne mafije" kojoj se navodno zamerila pre dve godine kada je odlučila da prekine saradnju s njima. Oni su joj, navodno, finansirali karijeru tako što su ulagali u njene spotove i nove pesme, a zauzvrat su od nastupa uzimali veći deo novca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike