Niggoru preminula majka: Oprostio se emotivnim rečima na Instagramu!

14.11.2020

17:13

0

Kolege su mu pružile podršku i u komentarima izjavili iskreno saučešće

Niggoru preminula majka: Oprostio se emotivnim rečima na Instagramu!
Copyright Igor Lazić Nigor, Foto: Instagram/niggorlegalazic

Crnogorskom pevaču Igoru Laziću Nigoru preminula je majka. On je svoju tugu podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, gde se objavom javno oporostio uz emotivnu poeziju Pere Zupca.

– Obične smrti i herojske smrti, i pesničke smrti od omče i metka, nek’ te ne zbunjuju, zemlja se vrti. Smrt je, u stvari, život ispočetka. Neko će drugi, neznan i drag, još lepše pesme da ti piše. Za svakim od nas ostane trag, travka nad glavom kroz koju diše. Možda smo bili ptica na nad morem, u Podmoskovlju breza tanušna. Možda ćemo biti čempres međ’ borjem. Život je velik! Smrt je majušna – napisao je Nigor na svom Instagram profilu, a potom se zahvalio majci za sve što je učinila za njega.

– Hvala majko za neizmernu ljubav, i što si me vaspitala da budem čovek kakav jesam. Počivaj u miru nebeskom sa tvojim Stojanom, vole te tvoji Igor i Goran i čuvaju u srcu doveka.

Ispod njegove tužne objave samo su se ređali komentari u kojima su mu ljudi izjavljivali saučešće, a među njima i mnogobrojne Nigorove kolege: Tijana Dapčević, Željko Samardžić, Lena Kovačević, Ivana Peters, Nenad Knez…

Pročitajte još:

Preminula majka Marka Bulata: Pevačeva supruga se oprostila od svekrve na društvenoj mreži (FOTO)

Život Bore Drljače bio je ispunjen tugom: Pamtićemo ga po osmehu iza koga se krila velika bol

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike