Hrvatska pevačica i dalje „na meti" zbog imena koje je dala sinu: „Pa ne ide da se moje dete zove Darko!"

06.01.2022

17:23

3

Maja Šuput se u 41. prvi put ostvarila u ulozi majke, a naslednika je nazvala Blum

Hrvatska pevačica i dalje „na meti" zbog imena koje je dala sinu: „Pa ne ide da se moje dete zove Darko!"
Copyright Maja Šuput Instagram screenshot

Hrvatska pevačica Maja Šuput se nije ni trudila da sakrije radost pošto se porodila i u 41. ostvarila u ulozi majke. Sinčiću je dala ime Blum, što u prevodu sa engleskog znači „procvat“, a suprugu, menadžeru Nenadu Tatarinovu, odmah je skrenula pažnju - da će se oko te odluke podići velika prašina. 

- Konačno da se i ja javim... Red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Blum Tatarinov i hteo bih da se zahvalim svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj vibraciji, predivnim rečima i dobrodošlici - poručila je, inače, Maja na društvenim mrežama po dolasku naslednika na svet, pa ubrzo i pokrenula lavinu komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Proteklog leta, Blum je poznatom paru pravio društvo na letovanju, a kada je i to podelila onlajn - bilo je jasno da je i dalje „na meti" zbog imena. Međutim, prenosi dalje „Blic", kako je jednom objasnila - sve prođe pa i to. Mališana, prema njenim rečima, svakako ne bi nazvala, na primer, Darko, jer „izgleda baš kao Blum". 

- Zamisli da se moje dete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Bluma, on izgleda kao Blum. Ja kada sam to objavljivala rekla sam Nenadu da će sledeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo ludaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo zovu i ispituju je li Blum dobro - otkrila je bila pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike