Mišel Fajfer slavi 27 godina braka: Crno vino, osmeh i zagrljaj (FOTO)

15.11.2020

06:37 >> 08:38

0

Bračni par upoznao se na neobičan način, a uspeli su da opstanu u zajednici skoro tri decenije

Mišel Fajfer slavi 27 godina braka: Crno vino, osmeh i zagrljaj (FOTO)
Copyright Profimedia

Mnoge holivudske zvezde već posle nekoliko godina okončaju brak, a Mišel Fajfer jedna je od retkih koja uspeva da održi vezu punih 27 godina.

Glumica i njen suprug, scenarista Dejvid E. Keli, proslavili su 27 godina svoje ljubavi. Iako su navikli da bar jednom nedeljno provedu vreme u zajedničkom izlasku, kako glumica uvek ističe, ovog puta zbog koronavirusa Mišel i njen suprug uživali su kod kuće.

Instagram printscreen/
michellepfeifferofficial

Njihova veza počela je veoma neobično, s obzirom na to da su im prijatelji ugovorili sastanak na slepo, ali je prvi dejt u startu propao. Ipak, Dejvid nije odustajao, pa su ubrzo nakon jednog pokušaja da se upoznaju, imali i drugi koji je posle 27 godina dokazao da je i trebalo da se desi. Nakon nepunih godinu dana od kako su započeli romansu, par se venčao, usvojili su ćerku, a ubrzo su dobili i prvo zajedničko dete, sina Džona Henrija.

– Još uvek, barem jednom nedeljno, imamo male, romantične izlaske na večere. Samo nas dvoje – rekla je ranije Fajferova. Ona povremeno objavljuje fotografije sa svojim suprugum i uglavnom su zagrljeni i nasmejani, a sada je glumica pokazala kako uživaju u proslavi godišnjice braka u kućnim uslovima uz čašicu alkohola.

Instagram printscreen/ michellepfeifferofficial

Pročitajte još:

One više ne kriju pravo lice: Poznate dame koje su lepe i bez šminke (FOTO)

Đokovići evociraju uspomene: Godišnjica uz 1001 ružu i slika sa tavana (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike