Mogu da imaju sve, a nisu željni ničega! Suzana Jovanović otkriva: „Kad su deca u pitanju, Saša i ja smo išli kontra!"

04.01.2022

21:55

0

Kada je, na primer, garderoba u pitanju, marke i ne gledaju. Veoma su skromni, vredni i pošteni

Mogu da imaju sve, a nisu željni ničega! Suzana Jovanović otkriva: „Kad su deca u pitanju, Saša i ja smo išli kontra!"
Saša Popović i Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović, govoreći o naslednicima Aleksandri i Danijelu kog je pevačica dobila u prvom braku - imali su samo reči hvale. Vaspitali su ih tako da izrastu u dobre i poštene mlade ljude, kojima površne stvari uopšte nisu važne.

Iako su deca poznatih, izuzetno uspešnih roditelja koja mogu da imaju šta god da požele, nisu željni ničega.

Deca su vaš odraz u ogledalu!

- Deca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vredni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove - rekla je pevačica za „Espreso", pa dodala kako i Aleksandra i Danijel vole i nose jednostavne, mladalačke komade garderobe koje i sami sebi mogu da priušte.

- Nisu skupe i uvek posle kad se iznosi mi to poklonimo - dodala je.

U priču se, zatim, uključio i Saša, osvrćući se na nedavnu proslavu rođendana njihove mezimice, koji je prošao bez velike pompe.

- Naravno da smo poštovali želju naše Aleksandre, jer je bio reč o njenom rođendanu. Ona ima svoje drugarice, svoj krug prijatelja i Suzana i ja poštujemo njenu želju da se ne eksponira javno. Putuje, druži se, slavi na svoj način, apsolutno se ponasa kao i mnogo drugih dvadesetdvogodisnjaka na ovom svetu - objasnio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike