Ilma Karahmet o iskustvu i druženju sa svetski poznatim facama: Oduševljeni su mojim glasom

29.12.2021

21:41

1

Ovo je prilika kakvu retko ko dobija

Ilma Karahmet o iskustvu i druženju sa svetski poznatim facama: Oduševljeni su mojim glasom
Ilma Karahmet - Copyright Instagram / ilmakarahmet

Pevačica Ilma Karahmet očarala je milionski auditorijum svojim glasom tokom učešća u šouu „X Faktor Adria", gde je stigla do finala. Ova mlada dama ima samo 21 godinu, pred njom je velika karijera, a nedavno je imala priliku da peva na uvo najuspešnijim modnim dizajnerima. 

U pitanju su Din i Den Katen, modni dizajneri i osnivači jednog od najpoznatijih brendova koji je dostupan i u Srbiji, a mlada pevačica je otkrila otkud ona u društvu svetski poznatih faca. 

 

 

- Unazad nekoliko dana što se tiče mene to je glavna tema. Vratila sam se iz Milana sa predivnim utiscima. Predivna je prilika je bila. Drago mi je što sam imala ovakvu priliku na početku svoje karijere - kaže Ilma Karahmet za Pink.rs i otkriav kako je došlo do njihovog upoznavanja.

- Do saradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Minhenu, gde se pojavio jedan od braće, konkretno Ben. Upoznali smo se, on je ostao oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi - ispričala je Ilma.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike