Imala je niz operacija i bila slepa tri meseca: Naša voditeljka progovorila o svemu što je zadesilo ove godine

28.12.2021

19:07

0

Autor: Marija Mitić

Ipak, sa velikom dozom optimizma i nadom i verom u bolje sutra, voditeljka je za sve čitaoce imala važnu poruku i dobar savet

Imala je niz operacija i bila slepa tri meseca: Naša voditeljka progovorila o svemu što je zadesilo ove godine
gorica - Copyright Printscreen Youtube/Prakticnazena

Naša poznata radio i TV voditeljka Gorica Nešović, u svojoj kolumni sumirala je 2021. godinu koja je na izmaku. Ona je priznala da se tokom ove godine suočila sa brojnim zdravstvenim problemima - imala je tri operacije i čak tri meseca bila je potpuno slepa!

Ipak, sa velikom dozom optimizma i nadom i verom u bolje sutra, voditeljka je za sve čitaoce imala važnu poruku i dobar savet.

 - Kad pogledam u retrovizor, u ovoj godini mi se dešavalo sve ono što nikome ne bih poželela. Imala sam tri operacije na dva oka u roku od mesec i po dana - započela je Gorica u svojoj kolumni.

ATAImages/ A.A.
 

 - Mogu sad da nabrajam, ali može to i ovako da se gleda - posle skoro tri meseca totalnog slepila, evo pišem ovaj tekst. Nije kao što je nekad bilo, ali je svakako bolje i, što bi rekao moj doktor – može da se funkcioniše. Na insulinu sam tri godine, šećer mi je kao u reklami za zdravlje, nisam se ugojila, iako se vrlo malo krećem, pritisak mi se prilično sredio - ističe Gorica i zaključuje:

 - Nemojte žaliti za onim što nemate, već uživajte u onome što imate. A imate ljubav, sigurno. Negujte je i čuvajte porodicu, prijatelje, kolege. Imajte lepe misli i sve će biti dobro - uputila je voditeljka savet zlata vredan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike