Amar Gile je jurio udate žene, priznao i da ne može bez alkohola: Kad preteram, bude kasno! (VIDEO)

24.12.2021

19:45

1

U intervjuu za 24sedam otkrio je sve o burnom životu koji je imao sa lepšim polovinama i provodu po kafanama

Amar Gile je jurio udate žene, priznao i da ne može bez alkohola: Kad preteram, bude kasno! (VIDEO)
Copyright Amar Gile ATAImages/Antonio Ahel

 Amar Gile Jašarspahić priznao je da je imao buran ljubavni život čak i sa udatim ženama, a neke od tih iskustava podelio je sa ekipom 24sedam koja ga je zatekla na jednom snimanju novogodišnjeg programa. Osim o lepšem polu, željama u narednoj godini, iznenadio je priznanjem da ume da pretera sa alkoholom zbog čega je imao i pehove.

- Imam više novogodišnjih želja. Jedna od njih je da što više vremena provodim sa sinom, naravno, želim nam dobro zdravlje i što više posla. Sin mi je kao poklon za Novu godinu tražio "Plejstejšn" i već ga je dobio. A što se tiče odluka, odlučio sam da budem najjači i maksimalno sam fokusiran na karijeru, a imam i nove pesme u planu.

Sa kim ćeš dočekati Novu godinu?

- Novu godinu ću dočekati sa devojkom, sa kojom sam u vezu već duže vreme i sa prijateljima, i naravno sa koleginicom Elmom Sinanović sa kojom ću nastupati te noći.

ATAImages/ M.M.
 

Kakva ti je bila protekla godina? Pevači mahom nisu nastupali zbog pandemije, kako si se ti izborio finansijski?

- Ova godina nam je bila katastrofa ali ja sam iskoristio pametno to vreme i proveo ga sa svojim najbližima. Tako da mi je godina bila lepa, ali ne bih poželeo više da ikada bude takva. Sa novcem mi je bilo gusto, iskreno, ali izvukli smo se i hvala Bogu sada radimo punom parom.

Koliko si se promenio otkako si postao otac?

- Malo sam postao ozbiljniji. Mislim da sam bio katastrofa kada sam bio mlad. Nisam dolazio na emisije, uvek sam kasnio, nisam snimao pesme, mislio sam da će sve to dolaziti samo od sebe, međutim, shvatio sam da se "stolica mora zagrejati" za sve u životu.

Za tebe kažu da voliš da popiješ. Da li si ikada preterao sa alkoholom?

- Voleo sam da popijem, volim i dan danas. Na nastupu ne mogu da funkcionišem ako ne popijem jer gledam ljude koji piju i dobro im je, a ja gore kao "crna ovca"... Ne mogu tako da stvorim emociju. Nisu u pitanju samo jedna, dve čaše, iskreno, bude više čaša ali mogu da se iskontrolišem. Dešavalo mi se da preteram, ali tad je već kasno, nema tu popravke.

ATAImages/ M.M.
 

Da li si imao neke pehove pod dejstvom alkohola?

- Imao sam neke neobične situacije, na primer, pad s bine. Po sebe sam najgori, može se reći.

Sa kim bi voleo da snimiš duet?

- Voleo bih da snimim duet sa Aleksandrom Prijović, mislim da je ona najbolja od naših, mlađih pevačica. Zatim sa Indirom Radić, nju posebno volim, Sašom Matićem...

Da li su ti se neke koleginice nabacivale u toj meri da su te uhodile i pratile?

- Bilo je par koleginica koje su me pratile i proganjale, ali ne bih da otkrijem ko su i da kaljam njihov obraz. Bilo je to davno, još dok sam bio u takmičenju.

ATAImages/ M.M.
 

Koji je najveći bakšiš koji si zaradio na nastupu?

- Bilo je velikih bakšiša, i po pet,10 hiljada evra ali ja na kraju vratim taj novac ljudima, jer meni pare ništa ne znače. Imam novac za koji dogovorim svirku i to je to.

Na koje pesme ti daješ najveći bakšiš?

- Meni su omiljene pesme Tome Zdravkovića, na njih dajem najviše para u kafani. Tada dajem i veš ako ostanem bez para (smeh).

Da li si imao afere sa udatim ženama?

- Pa, bilo je svega, moj je život šaren i još uvek je. Oprezan sam tako da me njihovi muževi nisu jurili. Čuvam se kao panter (smeh).

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike