Sećate li se Suzan Bojl? Pre 10 godina osvojila je svet svojim glasom, a danas živi u skromnoj porodičnoj kući

16.11.2020

06:30 >> 13:15

0

Medijska pažnja joj nije preterano prijala, zbog čega je odlučila da nestane

Sećate li se Suzan Bojl? Pre 10 godina osvojila je svet svojim glasom, a danas živi u skromnoj porodičnoj kući
Copyright Suzan Bojl Foto: Profimedia

Britanska, a onda i svetska javnost je pre desetak godina upoznala skromnu domaćicu Suzan Bojl, koja je nastupila u emisiji “Britanija ima talenat”, i publiku i žiri tada osvojila svojim anđeoskim glasom.

No, iako je Škotkinja važila za favorita, pobedu u takmičenju, koje joj je donelo popularonost, ipak nije odnela ona, već je zauzela drugo mesto. To ju je koštalo psihičkog zdravlja, jer je zbog emotivnog sloma posle finala hospitalizovana u jednoj privatnoj londonskoj bolnici.

Iako izuzetno voli muziku, medijska karijera joj, izgleda, uopšte nije prijala, jer su je ljudi koji su bili zaduženi za nju, karijeru pretvorili u nešto što ona nije želela da bude.

Njen život se posle muzičkog takmičenja ipak menja iz korena, a svoj glas je ozbiljno naplatila. Ona je snimila nekoliko studijskih albuma i prodala više od 20 miliona ploča, što je dobrodošlo njenom bankovnom računu.

Suzan je zaradila milione funti, ali bez obzira na to, ona danas živi vrlo skromnim životom. Povukla se iz javnosti i živi u svojoj porodičnoj kući u Škotskoj, u kojoj je živela i pre nego što je postala slavna, što je samo dokaz da je popularnost nije promenila.

Pevačica je ispunjena i na emotivnom planu i već duži vremenski period uživa u ljubavi koju joj pruža partner sa kojim je pronašla mir.

Pročitajte još:

Brat Kim Kardašijan istetovirao lik pokojnog oca na ruci

Megan Markl zna da ona i princ Hari nisu više “zlatni par”?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike