Maja Marijana drugi put prolazi kroz agoniju! I pre pet godina su joj postavili uređaj za praćenje

24.12.2021

08:38

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je tada slučaj prijavila policiji međutim, nikada nije otkriveno ko je stajao iza svega

Maja Marijana drugi put prolazi kroz agoniju! I pre pet godina su joj postavili uređaj za praćenje
marijana_14052019_0005 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pre samo par dana, kada je svoj automobil pevačica Maja Marijana odvezla na servis, doživela je veliku neprijatnost. Majstor je u njemu pronašao uređaj za praćenje, a to nije prvi put da se pevačici dešava.

Naime, ovakva situacija Maji Marijani se već desila 2005. godine, zbog čega je sada daleko više uznemirena. Pevačica je slučaj prijavila policiji zbog pronađenog "trakera" koji joj je neko protivpravno zakačio za automobil.

24sedam/Goran Sivački
 

- Maja je jaka žena, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da joj je neko ugradio uređaj za praćenje u automobil. Ona je za to saznala sasvim slučajno, kada je svoj "mercedes" odvezla u auto-servis. Prilikom pregleda automobila mehaničar je video uređaj i odmah joj javio. Maja se bukvalno skamenila kada je to čula. Počela je da se trese - rekao je na samom početku sagovornik za Alo, koji ističe da je njen strah sada još veći zbog prethodnog iskustva.

- Pre oko pet godina joj se desila ista situacija. Tada slučaj nije prijavila policiji, nikada se nije ustanovilo ko ju je uhodio. Upravo zbog toga se uspaničila jer je shvatila da joj se opet dešava ista stvar, kao i činjenica da postoji mogućnost da je u pitanju ista osoba. Odmah su počela da joj se nižu pitanja - ko je postavio uređaj, koliko dugo je prate… Nije lako prolaziti kroz te stvari, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Maja ima dve ćerke zbog kojih takođe strepi. Zbog svega toga je odlučila da slučaj prijavi policiji - otkrio je izvor i objasnio koje je Maja mere preduzela.

24sedam/Goran Sivački
 

- Podnela je prijavu, predala je nadležnim organima uređaj, dala izjavu, i sada čeka da se daljom istragom ustanovi kome je stizao signal sa tog uređaja. Na taj način bi trebalo da se sazna ko ju je pratio, ali nažalost, to može da potraje. Ne zna se da li iza svega stoji neki opsednuti fan, manijak, ili neko njoj blizak. Ona se uzda u policiju i nada se da će ovoj agoniji kroz koju trenutno prolazi uskoro doći kraj - rekao je sagovornik.


Maji su, inače, 2019. godine zapalili automobil, na parkingu zgrade u kojoj živi, u Filmskom gradu.

- Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke momke kako beže. Nadzorne kamere su sve snimile, pa se nadamo da će sve da se što pre sazna - rekla je tada Maja za medije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike