Slađa Delibašić zbog privatnog biznisa napustila dom i počela da živi kao podstanar: Morala sam da uradim nešto za budućnost

10.12.2020

14:31

0

Autor: N. Lisinac

Pre tri godine pevačica je kuću vrednu 400.000 evra pretvorila u privatni vrtić

Slađa Delibašić Printscreen Sceniranje

Pevačica Slađana Delibašić se poslednjih godina potpuno povukla sa estrade i posvetila poslovima oko privatnog vrtića koji je otvorila u svojoj porodičnoj kući.

Upravo zbog te poslovne odluke, svoj dom je morala da prilagodi uslovima koji su neophodni da bi se otvorila jedna takva ustanova i preslila da živi kao podstanarka u jednom stanu.

– Sticajem okolnosti, otvorila sam nešto čime bi moja deca mogla da se bave u budućnosti. Osetila sam da treba da uradim nešto za svoju budućnost, a jedino sam sebe videla u tome da ova kuća treba da bude jedan lep ambijent za decu, da se deca ovde osećaju srećno i zadovoljno ovde – izjavila je Slađa i dodala:

Slađa Delibašić Instagram screenshot

– Želela sam da napravim celokupnu atmosferu da kada roditelji dovedu decu ovde, da se osećaju kao kod kuće. Ta deca i ta energija koja je bitna za osobu da jednostavno nečim možeš da usrećiš nekog drugog, meni su najvažniiji -rekla je Slađa u “Grand magazinu”.

Pročitajte još:

Slađa Delibašić razvela se od densera, a onda i od 15 godina mlađeg žandarma: Očigledno mi je suđeno da budem sama…

Slađa Delibašić: Mogla sam da sačuvam brak, da sam bila pametna

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti