Bejbi bum u "Eliti"! Još jedna takmičarka sumnja da je trudna: "Kasni joj mesec i po dana"

08.06.2024

15:19

0

Autor: M. J.

Oglasila se i njena porodica

Bejbi bum u "Eliti"! Još jedna takmičarka sumnja da je trudna: "Kasni joj mesec i po dana"
Copyright ATAImages/ A.A.

Nakon rijaliti učesnice Milice Veličković, nedavno je i Aneli Ahmić saznala da je tokom boravka u Beloj kući ostala u drugom stanju.

Međutim, sada se sumnja da je još jedna takmičarka trudna, a reč je o Stefani Grujić, čije dečko Danijel Dujković Munjez po izlasku iz rijalitija otkrio da joj ciklus kasni već mesec i po dana.

- Voleo bih da budem kraj nje, pošto joj ne kasni deset dana nego mesec i po - otkrio je Munjez.

ATAImages/ A.A.
Danijel Dujković Munjez

Tim povodom oglasila se i njena porodica, koja ne želi da žuri, ali će definitivno podržati Stefani ukoliko se ispostavi da je u blagoslovenom stanju.

- Mislim da naša Mir - Jam ne bi napisala lepšu ljubavnu priču oko Stefani koja se dešava upravo sada izjavama Danijela, a samu vezu koja je bila aktuelna u rijalitiju pre samo mesec dana Stiven King. Reakcije familije, s obzirom na kratko vreme su pomešane. Mi ne umanjujemo značaj ako se dešava nešto pozitivno, vest o učesnicama koje su se našle u toj situaciji stvarno je lepa i vidim postala je dosta moderna, ali mi ne želimo da spinujemo, prenagljujemo tako da ćemo to ostaviti po strani. Naravno da ćemo je mi podržati i posavetovati u njenom najboljem interesu. Još je mlada ima dvadeset godina. Pred njom su usavršavanja i nastavak školovanja, kao i dosta sjajnih projekata. Mogu reći da je sama prevazišla sebe, da je za vreme provedeno u rijalitiju pokazala svoj kvalitet i inteligenciju, da je spoznala sve aspekte, upoznala, procenila, ocenila. Kako druge tako i Danijela. Život piše priče tako da ćemo videti šta sutra nosi, da li će to biti u Srbiji, Švajcarskoj ili Austriji - poručio je Miloš za "Pink.rs".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike