Taki Marinković opleo po Stanislavu Krofaku: On je klasičan prevarant, Maja ga je provalila!

30.05.2024

17:15

0

Autor: M. J.

Ne bi želeo da mu ćerka izgubi honorare

Taki Marinković opleo po Stanislavu Krofaku: On je klasičan prevarant, Maja ga je provalila!
Taki Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Marinković i Stanislav Krofak imaju jednu od najburnijih veza u ovogodišnjoj "Eliti". Iako par od skoro više nije zajedno, svakodnevno se svađaju, te ostali ukućani svakodnevno imaju priliku da slušaju njihove skandale. 

Na Majinu stranu stao je i njen otac Taki, koji smatra da će najveći haos tek uslediti. 

- Ja smatram da je sve ovo njihov dogovor, Krofakov i Anđelin. Na početku je to izgledao kao odnos koji može da potraje, ali... Ja mislim da će do kraja nastati haos! Siguran sam u to! On je izigrao Maju, ona je to provalila kao i što su svi to provalili. To je klasični prevarant! Sve radi samo da bi postao popularan! Nadam se samo da Maja neće gubiti honorare zbog idiota - rekao je Taki.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Maja Marinković i Stanislav Krofak

Stanislav je čak rekao da je Maja nevaspitana, što je Takija posebno uvredilo, te smatra da starleta neće lako preći preko ovakvih reči. 

- A on je baš vaspitan! Obilazi svinger klubove i predlaže ženi svakakve stvari! Pre svega, mislim da je on jedan obični nasilnik! Ko zna šta je sve njegova žena proživljava pored njega. Prognoziram haos... Ne bih voleo to da se desi, ali poznavajući Maju, ona neće stati! Ponižena je i povređena i ona tada ide do kraja. Znamo svi ona kakva je. Ove godine je bila najbolja i ne bih voleo da postane najgora i da se porikaže u drugom svetlu - rekao je Taki za "Pink".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike