Marija Malivuk se oglasila nakon diskvalifikacije i kazne od 50.000 evra: Pare nisu problem - para nemam

28.05.2024

19:55

0

Autor: M. J.

Objasnila kako je došlo do kobnog sukoba

Marija Malivuk se oglasila nakon diskvalifikacije i kazne od 50.000 evra: Pare nisu problem - para nemam
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Malivuk nedavno je diskvalifikovana iz "Elite", a dugo se spekulisalo šta je bio pravi razlog. Ono što je poznato jeste da joj sledi kazna od 50.000 evra, ali bivša rijaliti učesnica otvoreno kaže da taj novac nema.

Takođe, ona dodaje i da je svesna da njeno ponašanje nije bilo primereno, kao i da je bilo više ispada.

- U poslednje vreme mi nije bilo dobro samoj sa sobom i bila sam utučena zbog porodica i mislila sam da sam zaboravljena i napuštena, bilo mi je mučno u duši. Nisam mogla da izdržim, a to mi nije bio jedini ispad. Produkcija je bila divna prema meni i izašli su mi u susret i ne znam kako su me trpeli do sada - započela je Marija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Malivuk

Marija je potom i objasnila kako je došlo do sukoba koji ju je koštao daljeg takmičenja, ali i zbog kog joj sledi ozbiljna kazna.

- Sada sam preterala prvo me je noć pre diskvalifikacije isprovocirala Sneža Kušadasi i to je bio žestok okršaj i otišla sam u zatvor da odmorim. Kada sam se vratila Uroš je krenuo da me provocira i videla sam da mi se mota oko džakova, vikao mi “lopove“, išao je pored mene. Nisam mogla da se suzdržim svašta sam mu rekla i povukla ga za bubicu. Sad mi je žao, burno sam reagovala i verovatno je produkcija videla da mi nije dobro i da je sve gore i gore i možda i bolje što sam diskvalifikovana jer je moglo biti samo gore - rekla je ona i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Malivuk

- Krivo mi je jer nisam izgurala do kraja regularno. Problem je kazna od 50.000 evra, jer pare nisu problem, ja para nemam. Nadam se da ću uspeti drugačije da ispeglam to sa produkcijom i da će me pomilovati, a ako bude poziva za “Elitu“ za osmu sezonu onda ću se pripremiti najjače moguće.

Najveće razočarenje ovog serijala su joj Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš.

- Aneli i Janjuš su dva foliranta, a Aneli i Alibaba nikada neće biti svesni kako su odvratnu stvar uradili svom detetu i po mom mišljenju Aneli je najveći šljam ovog rijalitija. Alibaba je ološ koji ne brine o svom detetu, a ona je ološ koji brine, a svakako je ološ - rekla je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike